2777
2789
عنوان

برای پسردار شدن چه مقدار جوش شیرین در رحمم تزریق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 11135 بازدید | 75 پست
بچه ها فکر. نمیکنید جنسیت. بچه از پدر تعیین میشه یا من اشتباه فکر میکنم؟

سرکه محیط واژن و اسیدی میکنه و احتمال دختردار شدن بیشتر میشه

جوش شیرین محیط و قلیایی میکنه و احتمال پسردار شدن بیشت  میشه.. اینکه محیط واژن تو چه وضعیتی باشه و کدوم اسپرم زنده بمونه و کدوم از بین بره رو جنسیت تأثیر داره.

🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه پسر چي داره ك اينقدر كشته مرُدَشين واقعا متاسفام براتون ك جونتونو تو خطر ميندازين تا پسر دار بشين 

يكي از فاميلايي ما سه تا دختر داشت اقدام كرد واسه پسر اينقدر دارو مصرف كرد تا سرطان گرفت بعدش چهارمي هم دختر شد 

امااااااا تا جایی که من میدونم جوش شیرین تو طب سنتی هم منسوخ شده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مگه پسر چي داره ك اينقدر كشته مرُدَشين واقعا متاسفام براتون ك جونتونو تو خطر ميندازين تا پسر دار بشي ...

ب عقب برمیگردیم دیگه😕

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !  
دکتر گفته هیچ خطری نداره منم میترسیدم

مطمئن هستی نگفته بشینی تو آب وجوش شیرین؟ با همون تزریق کردن حتی ممکنه دهانه رو زخم کنی، بعد این همه تزریق و  محیط قلیایی محیط رو مستعد عفونت میکنه در جریانی؟ تا یه حدی رژیم و این کارها منطقیه ولی اگه اونقدر آمادگي نداری که اگه بچه دختر بشه بخوای تاپیک غصه راه بندازی بگذار چند وقت درباره مادرشدن فکر کن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بچه ها فکر. نمیکنید جنسیت. بچه از پدر تعیین میشه یا من اشتباه فکر میکنم؟

باپدرومادرش کاری ندارم خواست ومصلحت خداهرچی باشه همونه بعضیاخداروگذاشتن کنارفقط به خودشون ودکتربیسوادشون ایمان‌دارن

جای تاسف داره فقط😐

جهان_سوم_همینجاست# 😏

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
حالا ک داری جوش شیرین تزیرق میکنی یهو جوش جوشی بشه چیکار میکنی😢😢

نه تپل میشه پف میکنه😁🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین یه پمپ مخصوص داره که دکترجونت باید برات مینوشت ازداروخانه میگرفتی ضمن اینکه تزریق نیست شستشو واژن هست که یه مقدار خیلی کم جوش شیرین باآب زیاد قاطی میکنه پمپاژ میکنی فقط یبار که محیط رحم قلیایی بشه. انقد ندانسته کاردست خودتون ندین باقیشم بسپار به خدا که بهترینها روبرات میخواد

خدا مهربونی کرد و توروسپرد دست خودم  نفسم همیشه کنارم بمون♥🌹♥

عزیزم یه سرچ ساده بزنی میفهمی که چقدر،رو ذهن بچه اثر،داره و باعث اختلال عصبی میشه😐😐😐

دکترت نفهمیده یعنی؟؟؟

تا خم نشوید کسی سوارتان نمی شود  فک کنم ‏مارو بد خط نوشتن که کسى نمیفهمه چمونه !