2777
2789
عنوان

بعد از چهار پنج سال اومدم نی نی سایت😬😄

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 37 پست

سلام این ۳ تایی که گفتی هیچ کدوم دیگه نمیان

هر ۳ فک کنم به حالت قهر و اعتراض رفتن

خیلی قدیمیهام با کاربریهای جدید میان

چون با یه حرف سیاسی یا دعوا کاربریشون حذف شده

ازون بحثای جالب قبلی هم دیگه کمتر خواهی دید،چون اکثرا اینجا بچه هستن 

و سلیقه نی نی سایتیها به سمت داستانهای آبکی و خیانت و این چیزا رفته

تا معتادش نشدی برو ...😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااااااااام🙌

من یکی از کاربرای با ادب و مهربون و جیگرم که همه سایت دوستم دارن 😊

الکی.گفتم# 😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
بیشتر ببینید

نی نی سایت دیگه اون نی نی سایت یدینی نیس

شده خاله زنک بازی عقده ای تاپیک خیانت و بچه بازی

کسی به تاپیکای مهم که وافعا برا بعضیا مهمه جواب نمیدن و میرن پی تاپیکای مادر شوهری و ‌.....

نگم برات

گوجه____سبز سابق😕خدایی دیگه شماره ندارم گزارش نزنید😐😐😐خوبی نی نی سایت اینِ که تو دعوا و  کل کل میتونی صبر کنی جوابای بهتری یادت بیاد و بعد ریپ کنی😂😁❤🤞🏻بازیگر اینده😊😋البته که قبلا بازیگر هری پاتر بودم ولی چندسال دیگه منو تو تی وی میبینیییید دعااااکنید برام😃❤اگه لایک میکنم فک نکنید پستتون خیلی به دلم نشسته😊☺ن ن ن در اشتباهید😂😂🤣🤣🤣قشنگا من همه رو لایک❤ میکنم تا ببینم کامنتارو تا کجا خوندم ....گفتم یه وقت سوءتفاهم نشه😁از دگر خوبان تو افزون نیستی؟😏/باش خاموش!!چون تو مجنون نیستی!!!!!!🤫پروانه صفی دیده به او دوخته بودم🦋/وقتی که خبردار شدم سوخته بودم😕💥💣مامانم گفته زیاد نرو نی نی سایت از بس خوشگلی چشمت میزنن😌😌بی بی جی بابیجی بوووووو😁😁😁😁تو سوسک شوووووووودییییییییی 🤣🤣خیلی خب گریه نکن😪😢😕😕😕الان مثل طاااااوووووس قشنگت میکنم🦃🦃🦃🦃🦃عههعههه بوقلمون شدی کههههه ببشید چوب جااادووووم خلااااب شده😞😟صبر کن ....استکشرووو((اکسپکتو)) پااااتروووونوووووم جینگ😯😍😍😍👸🏻جان جان نگا چه خوشگل شد پدر سوووووخته((👸🏻))😃😄یبار معلم مطالعات احتماعیمون بهمون یه چیز قشنگی یاد داد حیفه بهتون نگم یه ورد معجزه آسا گفت هر کاری خواستید بکنید بگین خدایا شکرت که این اتفاق می افته مثلا خدایا شکرت که فردا امتحانمو خوب میدم ...خدایا شکرت که فردا روز خوبیه....خدایا شکرت که فردا میریم خونه ننه جون.😀دقت کردی خدایا شکرت که میشه..♡♡بشه ن هااااا مییییشه....😎🙂مادربزرگ خدابیامرزم هم یه چی قشنگ بهم یاد داد  هروقت هرچی  گم کردی وگشتی و پیداش نکردی یه فاتحه برا ام البنین بخووون همون موقع پیداش میکنی😍حتی برا کوچکترین و بزرگترین چیز😊معجزه میکنه 😗😗😗همه چیزایی که گفتم برا من معجزه کرده گفتم در اختیارتون بزارم امیدوارم بدردتون بخوره!!♤
بیشتر ببینید
سلام این ۳ تایی که گفتی هیچ کدوم دیگه نمیان هر ۳ فک کنم به حالت قهر و اعتراض رفتن خیلی قدیمیهام با ...

دقیقا گل گفتی کو اون تاپیکا کووو😫

گوجه____سبز سابق😕خدایی دیگه شماره ندارم گزارش نزنید😐😐😐خوبی نی نی سایت اینِ که تو دعوا و  کل کل میتونی صبر کنی جوابای بهتری یادت بیاد و بعد ریپ کنی😂😁❤🤞🏻بازیگر اینده😊😋البته که قبلا بازیگر هری پاتر بودم ولی چندسال دیگه منو تو تی وی میبینیییید دعااااکنید برام😃❤اگه لایک میکنم فک نکنید پستتون خیلی به دلم نشسته😊☺ن ن ن در اشتباهید😂😂🤣🤣🤣قشنگا من همه رو لایک❤ میکنم تا ببینم کامنتارو تا کجا خوندم ....گفتم یه وقت سوءتفاهم نشه😁از دگر خوبان تو افزون نیستی؟😏/باش خاموش!!چون تو مجنون نیستی!!!!!!🤫پروانه صفی دیده به او دوخته بودم🦋/وقتی که خبردار شدم سوخته بودم😕💥💣مامانم گفته زیاد نرو نی نی سایت از بس خوشگلی چشمت میزنن😌😌بی بی جی بابیجی بوووووو😁😁😁😁تو سوسک شوووووووودییییییییی 🤣🤣خیلی خب گریه نکن😪😢😕😕😕الان مثل طاااااوووووس قشنگت میکنم🦃🦃🦃🦃🦃عههعههه بوقلمون شدی کههههه ببشید چوب جااادووووم خلااااب شده😞😟صبر کن ....استکشرووو((اکسپکتو)) پااااتروووونوووووم جینگ😯😍😍😍👸🏻جان جان نگا چه خوشگل شد پدر سوووووخته((👸🏻))😃😄یبار معلم مطالعات احتماعیمون بهمون یه چیز قشنگی یاد داد حیفه بهتون نگم یه ورد معجزه آسا گفت هر کاری خواستید بکنید بگین خدایا شکرت که این اتفاق می افته مثلا خدایا شکرت که فردا امتحانمو خوب میدم ...خدایا شکرت که فردا روز خوبیه....خدایا شکرت که فردا میریم خونه ننه جون.😀دقت کردی خدایا شکرت که میشه..♡♡بشه ن هااااا مییییشه....😎🙂مادربزرگ خدابیامرزم هم یه چی قشنگ بهم یاد داد  هروقت هرچی  گم کردی وگشتی و پیداش نکردی یه فاتحه برا ام البنین بخووون همون موقع پیداش میکنی😍حتی برا کوچکترین و بزرگترین چیز😊معجزه میکنه 😗😗😗همه چیزایی که گفتم برا من معجزه کرده گفتم در اختیارتون بزارم امیدوارم بدردتون بخوره!!♤
بیشتر ببینید
سلام این ۳ تایی که گفتی هیچ کدوم دیگه نمیان هر ۳ فک کنم به حالت قهر و اعتراض رفتن خیلی قدیمیهام با ...

اره یه چند تا تاپیک دیدم فهمیدم فضا عوض شده

و مثل اینکه مثل قبل نمیشه راحت حرف زد😕

هر چی سرم شلوغ شد،رو قلب من اثر نذاشت،بدون تو دنیای من،انگار تماشاگر نداشت...
اون موقع ها جو بهتره بوده قطعا ولی الانم کاربر های خوب زیاد هستن😉

اونموقع اره جو بهتر بود نسبت به الان

البته من چند روز هست که دارم نی نی سایتو بالا پایین میکنم و بنظرم نسبت به قبل خیلی عوض شده جوش

هر چند اونموقع هم دعوا میشد هر از گاهی😬

اونموقع اره جو بهتر بود نسبت به الان البته من چند روز هست که دارم نی نی سایتو بالا پایین میکنم و بن ...

الان بیشترین چیزی که رو مخ منه

اینه که تاپیک های انرژی مثبت یا اونایی که طرف واقعا کمک میخواد هیچکس نمیره

اونوقت تاپیک های منفی و خیانت و ببخشیدا خاله زنکی و سطح پایین که خدا میدونه چقدرش هم راسته‌... میشه پر بازدید

هر کس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمیخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💜
الان بیشترین چیزی که رو مخ منه اینه که تاپیک های انرژی مثبت یا اونایی که طرف واقعا کمک میخواد هیچکس ...

اره متاسفانه همینطوره میفهمم چی میگین😞

خدایی اونموقع ها خیلی بحثای خوبی میشد 

کجا رفت اون عظمت نینی سایت😑😂😐

دیگه الان نصف اینجا آقا هستن به خدا

اها چه جالب😃

قبلا من چهار پنج تا کاربر آقا رو میشناختم که همونا هم کلی مخالف داشتن😂

حتی یبار یه کمپینی زدن بر علیه آقایون و دو دستگی ایجاد شد و دعوا شد کلی😐

اها چه جالب😃 قبلا من چهار پنج تا کاربر آقا رو میشناختم که همونا هم کلی مخالف داشتن😂 حتی یبار یه ...

همین امروز یکی تاپیک زد موافق اقایونید یا مخالف قشنگ ۵۰ درصد گفتن موافق که قطعا خودشون مرد بودن

امضام جعل شده انگشت میزنم