2777
2789
عنوان

قیمتش خوبه ؟🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گرون میگیره چون مانیکور پدیکور اصلا کاری نداره و خودت میتونی بخونی امتحان بدی ولی کاشت یکم کار داره ...

گلم هیچ جایی مدرک کاشت ناخن نمیدن جز آکادمی ها که مدرک آموزشگاهی میدن

آقا بحث تخصصی شد 😂 فکر کنم مدرک آکادمی هم بهتر باشه من فنی حرفه ای میدونم که کارایی خوبی داره 

آقا بحث تخصصی شد 😂 فکر کنم مدرک آکادمی هم بهتر باشه من فنی حرفه ای میدونم که کارایی خوبی داره  

خوبه به نظرت برم یادبگیرم؟۲۰سالمه و نامزدم و نیاز مالی ندارم ولی نمیدونم چرا به سرم زده برم

خوبه به نظرت بدم یادبگیرم؟۲۰سالمه و نامزدم و نیاز مالی ندارم ولی نمیدونم چرا به سرم زده برم 

به نظرم اگر علاقه داری برو یاد بگیر نیاز مالی مهم نیست اما ناخن کارا تو سالنا  خوب درآمد میکنن همسرت میذاره اگر بعدا خواستی کار کنی؟ تو سالن صندلی بگیری به نظرم کار نکنی هم یادت میره هم هزینه ی زیادی 

به نظرم اگر علاقه داری برو یاد بگیر نیاز مالی مهم نیست اما ناخن کارا تو سالنا  خوب درآمد میکنن ...

نمیدونم فعلا که نامزدیم میزاره ...خودمم میترسم بدم سرزندگی نتونم کارکنم بخاطر کارای خونه غذااینا

نمیدونم فعلا که نامزدیم میزاره ...خودمم میترسم بدم سرزندگی نتونم کارکنم بخاطر کارای خونه غذااینا

عزیزم هر طور خودت دوست داری، هر روز نمیری که سالن مثلا یه روزای خاصی میتونی بگی میام 

میدونی حرفم چیه میگم یاد بگیری بلا استفاده نمونه برات بتونی ازش استفاده کنی وگرنه دو میلیون پول کمی نیست مثلا دختر عمه من رفت خیاطی یاد گرفت سفارش میگیره بیشترم واسه فامیل میدوزه یه درآمدی هم هست براش شما هم مثلا یه هنری یاد بگیری بتونی همیشه ازش استفاده کنی حالا بازم هرطور خودت دلت میخواد