۰۰شانا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 3103 عنوان بی سر انجام ترین جمله زبان فارسی✌🏻😂 232 بازدید | 23 پست از بی سرانجام ترین جملات زبان فارسی میتونم به (یه روز برنامه بریز همدیگه رو ببینیم) اشاره کنم😑فان# میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم🙁♥️ 1399/04/27 | 17:57 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عنچوچک۱۰۰ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 2866 از شنبه شروع میکنم😂💪 Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید دعوا دوس دارم 😈
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98926 منم ازاین شنبه شروع میکنم اشاره میکنم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
nafas7769 عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 1829 اونم سلام میرسونهدر صورتی که طرف ب چیزشم نیس خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
عنچوچک۱۰۰ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 2866 بعد از کرونا شروع میکنم اینم هس😂😂😂 Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید دعوا دوس دارم 😈
۰۰شانا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 3103 از شنبه شروع میکنم😂💪 😂😂من دیدم نمیشه اخرش از چهارشنبه شرو کردم میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم🙁♥️
سرخابی۹۴ عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 3412 هفته دیگه بار جدید میرسه خبرتون میکنم 😐 لعنتی اون هفته بعدی چرا هیچوقت نمیرسه😑؟ در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه . Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
۰۰شانا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 3103 اونم سلام میرسونه در صورتی که طرف ب چیزشم نیس 😂😂🤣 میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم🙁♥️
مهساسلطان عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1280 خودم بهت زنگ میزنم یایادم باشه بعدا یه چیزی بهت بگمیا بعدا جبران میکنم