2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 21 پست
دوست ندارم جدا شم‌... چون همین الانم افسردگی مزمن دارم... تازه بخوام یه زندگیرو از اول شروع کنم دیگه ...

الان افسرده اي جدا شي اميد ب زندگيت ميره بالا 

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️
فشار زندگی ،اقتصاد،بی پولی،کرونا باعث شده ب جون هم بیفتن

دقیقا... لعنت به کورنا... کل خانوادمو درگیر کرده...اعصابم صعیفه.. این بیشعورم نمیفهمه و درک نداره

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی فحش و دعوا کتک کاری همش ی طرفس شما مقصر نیستی!! اول شروع کن عیبای خودتو ببین خودت خوب شو میبین ...

نمیگم اون فقط مقصره.. ولی کلا آدم گیریه.. ادم بد ذات و بدقلبیه... منم حساس شدم روش... حوصلشو ندارم.. کلا گربه صفته

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍
دقیقا... لعنت به کورنا... کل خانوادمو درگیر کرده...اعصابم صعیفه.. این بیشعورم نمیفهمه و درک نداره

مردا کلا اینجوری نصف مغزشون فعال نیست..بحث نکن اهمیت نده خودش روبراه میاد

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
فشار زندگی ،اقتصاد،بی پولی،کرونا باعث شده ب جون هم بیفتن

آخه تا چندماه پیش ک کرونا هم نبود،خیلیارو میشناختم اینجوری بودن....حالا کردنا هم اومده دیگه بدتر کرده هرویو میبینم حرف از طلاق میزنه تو این وضع😕

آخه تا چندماه پیش ک کرونا هم نبود،خیلیارو میشناختم اینجوری بودن....حالا کردنا هم اومده دیگه بدتر کرد ...

بی پولی خوب عزیزم مردم درامد ندارن کسب و کارها تعطیل شده .زندگی خرج داره مگه یه انسان چقدر توان داره ..مرغ شده ۱۸۰۰۰ خیلی از مردم قشرضعیف جامعه هستن ندارن بخورن بچه دارن همه این مسائل بزار کنار هم میفتن ب جون هم اعصاب هم همه ضعیف ..کلاا اقتصاد ما تعطیب شده

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان