2777
2789

ابجیم هفته 32 رفته سونو گفته بچه بریچه دیروزم رفته بازم گفته بریچه امروز دردش شروع شده از صبح بنظرتون امانش هست ک بچرخه و زایمانش طبیعی بشه؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مامای من دیروز تو گروه گفت یه مامانی تو هفته سیو هفت بچش چرخیده و طبیعی به دنیا اومده خودش به دنیاش آورده بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آره مامای من دیروز تو گروه گفت یه مامانی تو هفته سیو هفت بچش چرخیده و طبیعی به دنیا اومده خودش به دن ...

اخه این دیروز رفته و هنوز بچه سرش بالا بوده میگم شاید از دیروز تاحالا نیاد پایین سرش اخه

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

بله توفامیلامون چندتاش بودن

یکیش دخترعمم رف دکتر ماهم اونجاشام بودیم خونه عمم ساعت ۹اومد ۶ماهش بود گف سالم وبچه پسر صبح شنیدیم زایمان کرده🤣😂🤣ساعت ۳پ۲ونیم دردش گرفته بردن بیمارستان

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
حالا چه اصراری هست حتما طبیعی باشه خوب سزارین میشه 

اخه طبیعی زودتر خوب میشی سزارین سختتره اونم واسه ابجیم بااون شوهر بیشعورش که دوروز  نشده مجبورش میکنه پاشه شام و نهار درست کنه و کارای خونه رو انجام بده

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

اخه این دیروز رفته و هنوز بچه سرش بالا بوده میگم شاید از دیروز تاحالا نیاد پایین سرش اخه

دقیق نمیدونم ولی تا اونجا که میدونم یه سری ورزش ها هست بری پیش ماما انجام میدی میچرخه بچه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بله توفامیلامون چندتاش بودن یکیش دخترعمم رف دکتر ماهم اونجاشام بودیم خونه عمم ساعت ۹اومد ۶ماهش بود ...

نه اخه حرف من اینه که دیروز رفته سونو گفته هنوز بچه سرش بالاعه میگم ینی میشه ک از دیروز تاحالا بچه سرش بچرخه و بیاد پایین که طبیعی بشه یا همون بالا میمونه

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

دقیق نمیدونم ولی تا اونجا که میدونم یه سری ورزش ها هست بری پیش ماما انجام میدی میچرخه بچه

ای بابا پس دیگه وقتی نداره چون از صبحه درد داره. همشم میگه من زایمان طبیعی میخام سزارین بَده

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

نه اخه حرف من اینه که دیروز رفته سونو گفته هنوز بچه سرش بالاعه میگم ینی میشه ک از دیروز تاحالا بچه س ...

خوب عزیزم گفتم دیگه دخترعمم رفت دکار وسونگرافی ۹شب اومد گف سالم ۲ونیم شب بچش چرخیده دردش گرفته بردن بیمارستان بچش بدنیااومده بود خودشم ۶ماهش بود

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
اخه طبیعی زودتر خوب میشی سزارین سختتره اونم واسه ابجیم بااون شوهر بیشعورش که دوروز  نشده مجبورش ...

نه والا من سزارین بودم از فرداش بلند شدم سزارین که نمیگن بخواب همش خود دکتر میگه راه بری زودتر خوب میشی من سر پسر دومم اومدم خونه خودم خودمم آشپزی میکردم هفته بعدش هم افتادم توی جاده اومدیم جنوب.

نه برای مسافرت چون محل زندگیم اینجاست به خاطر شغل همسرم 

ای بابا پس دیگه وقتی نداره چون از صبحه درد داره. همشم میگه من زایمان طبیعی میخام سزارین بَده

خوب وقتی دردش شروع شده کاری نمیشه کرد  باید بره سزارین بشه بچه که نمیشه با پا به دنیا بیاد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز