بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم میگه موهات بیرون نباشه حتی۱تار اما انقدر استقلال میدت خودش رانندگی یادم داد تاکارهاموک ...
افرین مثل شوهر منه دقیقا.
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
توام اینجوری؟من الان تیپ هام جدیده مانتویی ام ارایشم دارم اما موهام داخله رژ قرمزم نمیزنم بیر ...
اره دقیقا منم ارایش ولی گردن ک مو پیدا نیست.البته شوهر من صندل هم دوست نداره😢پاهام سفیده نمیزاره بپوشم ولی خب دقیقا رانندگی یادم داد برای کار کردنم حمایتم میکنه کافی شاپ میرم با دوستام تشویقم میکنه به روز باشم ولی خب این مو رو گیر داده روش
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا