ahol مدیر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 عنوان سابلیمینال | مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 45 پست کسی بوده استفاده کنه یا به فکر استفاده باشه بیاید سوال دارم Kendin istediğin gibi yaşa👼 1399/04/27 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرمعشقمه عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 6020 من دیروز تاپیک زدم دوسه نفر گفتن تاثیر دیدن حتی یکیشون عکس چشمش رو فرستاد
toxic عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1496 اخه برعکس خاله من استفاده کرده تو مدت 2هفته 3کیلو وزن کم کرده 🙁 میگن اصل و بدل داره نه همچين چيزي نيست هدف از ساخت سابليمينال از اول چيز ديگه بوده خيليم تاثير منفي ميزاره هرچي دوست داشته باشن بتون القا ميكنن باخرابات نشينان ز كرامات ملاف هرسخن وقتي و هر نكته زماني دارد
خواهرشونم عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1169 نشد شاید بدل بوده و اون چیزی که تو میخواستی داخلش نبوده .یا اصلا چیزی داخلش نبوده یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 واقعننن چیبگم والا آرهمنم شروع کردم بیینم چی میشه😭 Kendin istediğin gibi yaşa👼
ابرباران عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 7400 منم استفاده میکنم واسه عشق و ازدواج رو چند روزه گوش ندادم باید اعتقاد داشته باشی و باور اگه تو ذهنت کمی به خواستت شک کنی یا محال برات بیاد فایده نداره
nirv_ana عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 123 برای چی؟ پوست بی عیب نقص تا حدودی هم تاثیر داشته دوهفته کمتر استفاده می کنم
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98982 آره منم شروع کردم بیینم چی میشه😭 منم برارنگ چشمام شروع کردم خریدی یادان کردی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 من دیروز تاپیک زدم دوسه نفر گفتن تاثیر دیدن حتی یکیشون عکس چشمش رو فرستاد واقعا😍😍😍اینطوری باشه خیلی خوب میشه من چش سبز موخام نه سیاههه😭😭 با اجازه دارم میام یه سر تایپکت Kendin istediğin gibi yaşa👼
خواهرشونم عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 1169 یه نفر میگفت داده براش ضبط کردن شخصی با اسم خودش.اینجوری بهتره به نظرم احتمال تاثیر گذاری بیشتره یه سر برین تاپیک اخرم لطفا🌻❤
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 منم برارنگ چشمام شروع کردم خریدی یادان کردی از کانال تل دان کردم اونم هزارتا عکس گذاشته از اونا که نتیجه گرفتن Kendin istediğin gibi yaşa👼
پسرمعشقمه عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 6020 واقعا😍😍😍 اینطوری باشه خیلی خوب میشه من چش سبز موخام نه سیاههه😭😭 با اجازه دارم میام یه سر تایپک ... آره عزیزم بیا من خودم اولین روزه دارم گوش میدم
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 یه نفر میگفت داده براش ضبط کردن شخصی با اسم خودش.اینجوری بهتره به نظرم احتمال تاثیر گذاری بیشتره چجوری ینی Kendin istediğin gibi yaşa👼
nirv_ana عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 123 خرافات نیست از نظر علمی هم ثابت شده فقط بعضی دوستان اعتقاد ندارن یا دچار وسواس برای چک کردن خودشون هنگام گوش کردن ساب میشن برا همین اسنداد ایجاد می کنن برای ذهن و از ساب نتیجه نمیگیرن
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 پوست بی عیب نقص تا حدودی هم تاثیر داشته دوهفته کمتر استفاده می کنم 😍😍😍 Kendin istediğin gibi yaşa👼