2777
2789

بله متاسفانه بابام بددله دست خودشم نیست ولی خیلی به مامانم گیر میده همیشه همش فکر میکنه بقیه به مامانم نظر دارن

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

من دیدم..همسایمونه..خانمش برام گفت..

به حجاب گیر نمیده یعنی زنش لخت بیاد بیرون عین خیالشم نیست

ولی رفت و آمد...نرو اینجا نرو اونجا...چرا زیاد گوشی دستته...چرا کرم زدی رفتی خرید حتما قرار داشتی با کسی...

و چیزای دیگه که روم نیست بگم..

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بددل این نیس ک طرف بگه جلوباز نپوش ال نکن بل نکن این میشه غیرتی

بددل اونیه ک با داییت عموت داداشت یاهرکی بحرفی یا بخندی از دماغت بیاره تو خونه زندانیت کنه مدام بهت شک کنه

اینایی ک بقیه میگن بددل نیس بددل ندیدن ک اینجوری میگن

[QUOTE=146288136]بددل این نیس ک طرف بگه جلوباز نپوش ال نکن بل نکن این میشه غیرتی بددل اونیه ک با داییت عموت داداشت ی ...[/QUOTE

جهان# سومی نباشیم تو خارج یعنی همه بی غیرتن؟ 😑🤔

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
بددل این نیس ک طرف بگه جلوباز نپوش ال نکن بل نکن این میشه غیرتی بددل اونیه ک با داییت عموت داداشت ی ...

آهان ممنون

من الان بد دل و با غیرت کلا قاطی کردم😶

مرسی که توضیح دادی

چقدر بد آخه بعضی ها هستن از آقایون ک رو ی چیزایی حساسن مثلا مانتو جلو باز من الان غیرت و با بد دلی ...

خدا غیوره ینی مثلا میگه تنهایی زن نره بیرون؟

اول باید به بعضیا معنی غیرت رو یاد داد بعد خودشون رو غیرتی بدونن

دولانیم باشینا دولانیم🙃
آهان ممنون من الان بد دل و با غیرت کلا قاطی کردم😶 مرسی که توضیح دادی

دقیقا همین چیزیه ک گفتم گلم

اینایی ک بقیه میگن اگ اینجور باشه الان کلا همه مردا بددلن ک

قربونت گلم

اره ینی اینکه به همه جی دید بد داره مثلا میری بیدون نا خاسته موهات یکم میاد بیرون خودت حواست نیست قصدی ام ندری ولی اون فک میکنه داری به بقیه خودتو نشون میدی و یه داسنان بزرگ درست میکنه متاسفانه مثل بابای من

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸