2777
2789

بچه ها مامانم ازم‌ دوره خودمم شاغلم نمیتونم برم کمکش چند روزه کمرش گرفته نمیتونه تکون بخوره امروز دیگه داشت گریه میکرد از درد واسه فردا بابام براش وقت گرفته ببره دکتر خیلی ناراحتم از صبح دارم گریه میکنم خودم همسرم چندساله درگیر جراحی و بیمارستان بوده هنیشه مامانم کنارمون بوده ناراحتم نمیتونم کنارش باشم لطفا دعا کنید خوب بشه مامانم زندگیمه توروخدا فک کنید مادر خودتونه ....مرسی از دعای همتون همیشه نیاز به دعا دارم و کارم گیره میام اینجا عحیب زود مشکلم حل میشه بازم بهم کمک کنید برای سلامتی ی مادر دعا کنید..😭😢😢🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستادم عزیزم انشالله همیشه سایشون مستدام باشه و ۱۰۰۰۰ ساله بشن و عمر با عزت داشته باشن. شمام ممنون ...

ممنون گلم الهی سفید بخت بشی دعای شصت قاف رو بخون گلم خیلی خوبه

منم از خانوادم دورم دركتون ميكنم حمد خوندم برا مادرتون كاش يكي دو روز مرخصي بگيريد

ممنون گلم مامانمم هم خونشون تهرانه پیش خودمون الان بخاطر خواهرم چندماهی رفته شهرستان همش میگم کاش برگرده بیچاره مادرا ی روز با آسایش ندارن از دست بچه ها ...احتمالا بابام یکشنبه بیارتش تهران ببرمش ی دکتر متخصص اصلا اروم قرار ندارم بخدا😓