2777
2789
چقدر خوبه که تو مثل من هستی. 🥰🥰 ولی شوهر من نه جایی می‌ره نه میذاره من جایی برم

تازه میخواستم درخواست طلاقم بدم😂 جلوموگرفتن 

خب منم دعوام شد اومدم قهرخونه بابام بعداومداشتی کرد مامانم گفت طبیعیه سرقبلی ام همینجوربودم باش حرف زدن بعد دیگه موندم سه ماه اونجا تاخوب شدم وگرنه ک توخواب خفش میکردم 

من یه ساده ے احمقممم که با همه چیز میسازم 😊من یه احمقم که همه چیزومیدونه ولی سرشو کرده زیربرف 😊 
نه بابا.شوهرمن آدم بدهنی هست دست بزن داره منو میزنه بچه رو میزنه سرش رو شکسته بغل چشمش رو زخمی کرده ...

چی بگم... خدابهت صبربده 

اونم هدایت کنه

من یه ساده ے احمقممم که با همه چیز میسازم 😊من یه احمقم که همه چیزومیدونه ولی سرشو کرده زیربرف 😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم های باردار ویاردار  شما برای رفع حالت تهوع چی کار میکنین؟ من که دیگه خسته شدم

ادامس نعنایی مدام تودهنمه حتی توخواب😂 البته بخاطرسوزش معده تهوع ندارم ولی واسه تهوع ام خوبه

خیلی ببخشید معذرت میخام بعد با این وضع شوهراتون رابطه نمیخان ازتون؟اونو چیکار میکنین پس؟

چراانقد پرروان پ نمیخان 😂 

ولی خب ازماه چهارب بعد یچیزی سرهم میکردیم تا راضی شه ول کنه 

چراانقد پرروان پ نمیخان 😂  ولی خب ازماه چهارب بعد یچیزی سرهم میکردیم تا راضی شه ول کنه

حالا بعضیا بعد زایمانم میل جنسیشون کم میشه و ب مشکل میخورن...شوهر احمق من از الان عزای اون چیزارو گرفته و میگه هنوز بچه نمیخام😐😒

بخدا کاربر قدیمی ام😐
خیلی ببخشید معذرت میخام بعد با این وضع شوهراتون رابطه نمیخان ازتون؟اونو چیکار میکنین پس؟

من مث یه مرده رابطه برقرار می کنم. اون میاد یه ده دقیقه و می‌ره . خیلی بی‌مزه س