2777
2789
عنوان

مادرشوهرم برام ماهی فرستاده+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 197 پست
نه هیچی نگو، یبار که خودتون ماهی دارین یدونه همینطوری سرخ کن ببر براش بگو گفتم بو داده واستون آوردم ...

سیاست#  

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان دیگه خوتو ناراحت نکن 

اونا رو هم دیدی حرفشو نزن

ولی چون تازگی ازشون پذیرایی کردی

عکس رو به همسرتون نشون بده 

بدون ناراحتی و منت بگو زحمت کشیدن، منم

چشمامو بستم خوردم ولی من به خودم

هیچ وقت اجازه نمیدم همچین چیزی

رو دستِ کسی بدم

شما خودت پذیرایی کردن منم دیدی

دیگه هم ادامه نده، همسرت خودش متوجه میشه

اره دیگه من از صب چیزی نخوردم گفت ناهار درست نکن

منم خونه مادر شوهرمم برنجمو جدا کردم  که دست خورده نشه، دیدم میل ندارم مادر شوهرم  برنج قاطی شده همه رو ریخت  تو ظرف برای شوهرمم برنج سفید منم ریخت اشغالی ، منم دلم از خانواده خودم پره باردارم هستم  از صبح بغض داشتم  اومدم اتاق بغضم ترکید

پدر شوهرم ماهی رو اورد گفت قرمزش کردیم منم هیچی نگفتم رازش روم نشد

شمالی هستین؟

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
پدر شوهرم ماهی رو اورد گفت قرمزش کردیم منم هیچی نگفتم رازش روم نشد

میگفتی پدر جون فکر کنم قرمزتون تموم شده بود مال منو سیاه کردین😂

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
تو که خوردی دیگه عکس گرفتنو تاپیک زدنت واسه چیه

ب شوهرم زنگ زدم گفتم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
اشتباه کردی خوردی  باید میدادی شوهرت میخورد  خود شوهرتم میرفت به مامانش میگفت این چی بود ...

اصلا نباید میخوردی

باید همینطوری میذاشتی رو اپن

خلاصه میومد بهت سرمیزد

میذاشتی ببینه دست نخورده مونده

میگفتی من که سوخته نمیخورم جلوی شوهرمم گذاشتم گفتم اون حتما عادت داره اونم نخورد

براش نیمرو درست کردم

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖