2777
2789

بنظرتون چه ختمی بگیرم وگروه درس کنم برا این ختم یا لازم نیس درضمن من پریودم واگه میخام زیارت عاشورا رو بگیرم بر اساس حق شناس میگه نباید پریود بشی🤔😥

خدایا شکرت قبل از این تاریخ ۹۹/۹/۹ به ارزوم رسیدم😍😍😍 

سلام منو به آقا برسون عزیزم بگو دلم خیلی تنگ شده خیلی

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامبر سالها نرفت مکه 

ولی ما چون بیش از پیامبر میدونیم حتما باید بریم حرم تو این وضع

البته به هر کسی میگی نرو میگه ما رعایت میکنیم ....

به خدا پرستار ها  و کادر درمان هم رعایت کردند و مبتلا شدند.

شما مریض نشو و به کسی مریضی رو نده

ختم و دعا پیش کش

کرونا#  

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
پیامبر سالها نرفت مکه  ولی ما چون بیش از پیامبر میدونیم حتما باید بریم حرم. البته به هر کسی ...

سلام و وقتتون بخیر

کاملا با فرمایش شما موافقم ولی ای کاش همین‌قدر که روی رفتن به حرم حساسیت هست روی رفتن به پاساژ و مزون و جشن عروسی و پارک و گردش هم بود

خونه ما مشرف به سه پارک معروفه 

غلغله بود دیشب

آخ توروخدا برا من خییییلی دعاکن.خییییلی.فقط میخوام برم مشهد تا آقا ضامن ارزوهام باشه.لطفا منو یادت نره.خواهش میکنم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
سلام و وقتتون بخیر کاملا با فرمایش شما موافقم ولی ای کاش همین‌قدر که روی رفتن به حرم حساسیت هست روی ...

آخه اونها ادعای دین ندارند

ولی ما که ادعای دین داریم و الگویی مثل امام علی ع و پیامبر داریم دیگه چرا؟

بعدم این یکی دیگه خیلی مستحبه

و البته دوستان اگر دوست داشتید بیشتر به پاساژ و حرم برید انشالله به زودی کادر درمانو شکست میدهیم

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...

آفرین برو حرم بعد بیا زنجیره کرونا رو انتقال بده.

یکی از همکارای خانم همسرم رفت مشهد برگشت یه هفته بعد ۱۲ نفر از جمله همسرم رو مبتلا کرد خدا ازش نگذره که منم نمیگذرم

خدایا فراموشم نکن💓💓💓

وای خوشگلم انشالله زیارتت قبول

خواهش میکنم برای من دعا گن ک به خواستم برسم:)به ایشون بگو نه خیلی محتاج محبتاشونم و منو بخونن و شعادتشو داشته باشم برای اینکه برم پیششون

زنده موند  !  غمِ بعدی...
سلام و وقتتون بخیر کاملا با فرمایش شما موافقم ولی ای کاش همین‌قدر که روی رفتن به حرم حساسیت هست روی ...

بله هر دو باید رعایت بشه 

خدای نکرده دشمنی با اماما نداریم که بگیم حرم نرین بیخودی !فقط برای سلامت مردمه همین طور عروسی و پارک و۰۰

آخه اونها ادعای دین ندارند ولی ما که ادعای دین داریم و الگویی مثل امام علی ع و پیامبر داریم دیگه چر ...

بزرگوار چرا بحث عوض میکنید؟ 

آنها که ادعای روشنفکری و پایبندی به علم و ... دارن 

مذهبی ها بیشتر از همه رعایت میکنند