2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه سریا میگن بلند بده کوتاه خوبه ما ریزمیزه و تو بغلی هستیم شوهرامونم قد بلند...اوااا خواهر یه وقت دخترتون به شوهرتون نره قدبلند بشه تو بغلی نشه🤣

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
من خودم قدم کوتاهه۱۵۵ و قدم و دوسا دارم چون بغلیه و هرچی پسر دیدم هم قد کوتاه دوست داشتن ب خاطر همین ...

اره اینم هست ولی اخه دیگ بیشتر از 165 دوس ندارم 🙄

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈

١٧٢

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
الان یه سریا میگن بلند بده کوتاه خوبه ما ریزمیزه و تو بغلی هستیم شوهرامونم قد بلند...اوااا خواهر یه ...

خب حقیقته قد کوتاه بغلی و ریزه میزه میشه و خودش و لوس کنه قشنگ میشه کلا بامزس 

قد بلند هم قشنگه ولی خب واقعا بغلی نیست

خب حقیقته قد کوتاه بغلی و ریزه میزه میشه و خودش و لوس کنه قشنگ میشه کلا بامزس  قد بلند هم قشنگ ...

الانيا قد بلند و لاغر ميپسندن 

بهشون ميگن مانكن 

قد بلند خوش هيكل خيليم جذابه 

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
خب حقیقته قد کوتاه بغلی و ریزه میزه میشه و خودش و لوس کنه قشنگ میشه کلا بامزس  قد بلند هم قشنگ ...

خوب منم نگران دخترای ایندتونم که بغلی نیستن.🙂دخترقد بلند جذابیتش بالاس 😆😆توی بغل شوهرشم جا میشه نگران نباشید به تناسب سنش هم قدش رشد میکنه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
الانيا قد بلند و لاغر ميپسندن  بهشون ميگن مانكن  قد بلند خوش هيكل خيليم جذابه

مگ من گفتم نیست؟ قد بلند و لاغر ک ن کسی دوست نداره ولی قد بلند خوش هیکل خوبه 

اونی ک‌بهش میگن مانکن ۱۸۰ عه و قشنگه ولی فقط ب عنوان ی مدل چون از حد معمول بیشتره و خب در واقعیت خیلی بلندن و تنها دلیل استفاده از اون قد ها برا مدل ها اینه ک لباس بیشتر و بهتر تو تنشون ب چشم میاد و تازه این جا ایرانه و باید در نظر بگیری ک همه پسرا ۱۹۰ ب بالا نیستن

خوب منم نگران دخترای ایندتونم که بغلی نیستن.🙂دخترقد بلند جذابیتش بالاس 😆😆توی بغل شوهرشم جا میشه ن ...

من هنوز ازدواج نکردم ک بگم همسرم قدش چنده ولی خب امتحانش مجانیه از ۱۰ تا مرد بپرس دختر بغلی چ جوریه 

تو ی بغل جا شدن با بغلی بودن فرق داره وگرنه ی بشکه هم تو بغل ی ادم گنده جا میشه چ‌ربطی داره اخه

من نگفتم قد بلند بده گفتم بغلی نیست چون واقعا نیست خیلی قد بلندا ک دیگه فرقی با مرد ندارن