شمعدونی۶۴ مدیر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 عنوان جديد ترين اخبار و مطالب كرونا | مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 79 پست #كرونااينجا هر چيز جديدي در صفحات پزشكي و معتبر ميبينمفقط معتبر ! نه كانالهاي الكيبراتون ميذارمممنونم كه اگه براتون مفيد بود صلواتي ختم ميفرماييد من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻 1399/04/27 | 03:27 26 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 چند درصد عوارض و علایم بیماری کرونا تا ۶۰ روز بعد از بیماری ممکن در بدن ما بمونه؟ من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 چه زمانی بریم تست انتی بادی کرونا رو بدیم؟ من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 علایم جدید و قدیمی کرونا ویروس چی هستن؟ من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 چند وقت بعد از ابتلا به کرونا ممکن هست مجدد درگیر کرونا بشیم؟؟؟ من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 بیماری_کرونا# درمان_کرونا# کرونا# کرونا.را.شکست.میدهیم# من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
پیازنگینی عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 3783 بچه ها براي تاپيك وقت گذاشتم لطفا شما هم حتما عكسا رو باز كنيد و ببينيد اكثرا از صفحات ... دستت طلا🌹
پیازنگینی عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 3783 اگه بچه شیر میدید و کرونا گرفتید حتما به شیردهی ادامه بدید وای من این خیلی برام سوال بود واقعا دمت گرم ایشاااااااله کرونا نگیری نه خودت نه خانواده ات 😍
seefidbarfi عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17723 دستت درنکنه گلم خ مفیدبود 🙏 سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 وای من این خیلی برام سوال بود واقعا دمت گرم ایشاااااااله کرونا نگیری نه خودت نه خانواده ات 😍 من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 دستت درنکنه گلم خ مفیدبود 🙏 من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 مشخصات بثورات و نشانه هاي 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻پوستي كرونا من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 جديد ترين تحقيقات نشون دادهجنين از مادرش كرونا ميگيرهخيلي ناراحت كننده هست واقعا...لينك خير👆🏻 من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خزانبیگ عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 2677 مشخصات بثورات و نشانه هاي 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻پوستي كرونا عزیزم مطمئنی من امروز دوتابچم بروی بدنشون کلی ریخته بیرون خیلی هم خارش دارن گفتم شاید پشه زده
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 عزیزم مطمئنی من امروز دوتابچم بروی بدنشون کلی ریخته بیرون خیلی هم خارش دارن گفتم شاید پشه زده من از خودم در نيوردماين رو چندين پزشك متخصص توي صفحه هاي اينستاگرامشون قرار دادناگه عكسا رو باز كنيد متوجه ميشيدحتي ي عكس هست كه گفته پوست در اثر كرونا بريزه بيرون چه شكلي ميشه من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 اين خبر رو خبرگزاري ايسنا نشر دادكه اين نوع مشكل پوستي كه يهو بوجود ميادممكنه از نشانه هاي كرونا باشهعكس رو باز كنيد من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻