نمیخوام بیای خونم... پسرش وسایل خونمو داغون میکنه... تازه تو این کرونا میخواد از تهران پاشه بیاد اونم با مترو ک انقد شلوغه.. نه حوصله مانتو دوختن دارم نه وفتشو نه چرخشو.. نمیتونم خانوادمم بخواطرش ب خطر بندازم چی بگم بش؟ صبر کنید الان عکس میزارم
اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه)
من اولش خوندم فکرکردم سمت شوهره خاهرشوهری جاری همچین چیزی ولی خوب بعضی بچه ها واقعا شرن نمیشه ...
نمیدونم ....چی بگم من که ناراحت شدم واقعا اصلا نمیتونم راجع به بچه ها اینطور بگم همسایه طبقه بالایم الانم داره میدوئه بالا سرم بچه اش مادرشم قهر کرده رفته بچه بدتر عصبی و لجبازه ولی واقعا تو این یه سالی که اومدن نرفتم اعتراض کنم به خاطر بچه اش دلم میسوزه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اخه برم چی بگم بچه اش خواب و اروم نداره همش سه سالشه برم بگم پدر عاصی بشه تو این بدبختیش بزنه بچه رو خدارو خوش نمیاد واقعا مستاجران دیر یا زود میرن نمیشه بچه رو بکشیم که البته مادرش گفته بود تو دوران حاملگیش شوهرش زیاد زدتش فکر کنم سر همونه بچه عصبیه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خدا لعنت کنه همچین مردایی رو بیشتر از اون زنایی ک با وجود اینکه میدونن چ شوهر حیونی دارن بچه میزان خ ...
واقعا خدا لعنت کنه
ماسک و الکل و شستشو چی بگم ادم جور دیگه میتونه بگه نه اینکه بگه نمی خوام بیای خونم بچه اش وسایلمو دا ...
خانوم رپتی ب وسایل نداره منظور اینه ک مادرش اصلا مراقب بچه نیست و انگار براش فرقی نداره وسایلو خراب میکنه منکع نمیتونم همش ب بچع مردم بگم بشین باید مادرش بفهمه.... من چرا نباید وسایل خونم برام مهم باشه تو این گرونی نمیتونم باز بخرم... از طرفی اگه من ازش جیزی بخوام اینه خیلیالش نیس فقط وقتی کارش میفته باد من میفته
اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه)
یعنی منم سر بچه ام خیلی حرص و کتک خوردم ممکنه که بچه ام عصبی بشه وای نه علائم بچه عصبی چیه
کم خوابه بچه اش بیش فعاله داد میزنه لجبازی میکنه درو محکم میبنده خیلی قران بخوند براش ارامش میگیره