2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مشت امل دهاتی ریختن انجا تا اسم رابطه جنسیو سک س و جزیاتش میاد فرت و فرت گذارش میزنن خب اول ببین ...

والا بخدا

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀
گف که مثل اینکه شوهرش گفته دوستش با گوشی این پیام داده ب یکی،البته منم کامل نخوندم،یهو دیدم تعطیل شد

منم تا همینجا خوندم ک گفت شوهرش دستشو رو قران گزاشته و قسم خورده ک کار من نبوده کاردوستم بوده

بعدم به استارتر گفته اگه ازخونه بری

اگه همه اجداد هم بیان

نمیام دنبالت

بعدم شوهرش میره بیرون

دیگه نشد بخونم تعطیل شد

منم تا همینجا خوندم ک گفت شوهرش دستشو رو قران گزاشته و قسم خورده ک کار من نبوده کاردوستم بوده بعدم ...

چ طلبکارم بوده پس مرتیکه .... اونوقت اسم دوستش برنج طبیعته 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
یه مشت امل دهاتی ریختن انجا تا اسم رابطه جنسیو سک س و جزیاتش میاد فرت و فرت گذارش میزنن خب اول ببین ...

عزیزم کلمه دهاتی مناسب نیست،خیلی ها هستن دهاتین ولی معرفت و شعور دارن

کاربریه چهارمه فکرکنم خخخ با شماره شوهرم اومدم خخخ
واس خود کاربر چطوری میشه گزارش زد؟توضیح میدی عزیزم؟

من هیچی یاد ندارم تو سایت،پنج شش ساله خواننده خاموش بودم،از تجربیات دوستان استفاده میکردم،یه شب دیدم یه خانم باردار تایپیک زده ک لک بینی قهوه ای داره،و کمک خواسته بود،دیگه عزمم رو جزم کردم ثبت نام 😂😂😂

یعنی ب  شوهرش گفت ... مگه نگفت میرم خونمون چجوری ب شوهرش گفت

خواسته بره خونه مامانش

تو حیاط میزنه تو گوش شوهرش

شوهرشم یه دونه اسی رو میزنه

بعد میارتش بالا براش قسم میخوره