قبلا احضاز روح کردم ولی بجای روح جن اومد و خیلی اذیتم میکنه بارها داخل حمام یا سروریس یا تو خونه ساعت ها در روم قفل شده و کلید ساز اوردیم باز نشده شبا حس میکتم ی نفر کاملا بغلم کرده و وزنش رو منه تمام وسایل اتاقم بهم ریخته اس رو در و دیوار اتاقم با خون ی چیزایی نوشتع میشه فقط خودم میبینم خانوادم اصلا نمیبینن بارها جلو چشمم دیدم ی نفر داره میمیزه فرداش خبرش میرسه فلان کس مرد و ...
انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍 ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓
عزیزم این خیلی بده این ممکنه همینجوری پیش بره و باعث مرگ شما بشه حتما پیش ی جن گیر خوب برید
انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍 ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓
از اول تا آخر جواب منطقی نداشتی کسی که توهین میکنه معلومه که باخته و عصبیه نفس عمیق بکش
Get lost
شریک کاری ؟ با جن؟ چطور ؟ پسردایی من خیلی خوشتیپ بود با یه دختر جن وارد رابطه شد بهش گفته بود ...
خب چه کاریه با یه جن مرد شریک کاری میشم
الا دختر تو مادر داری یا نه ♪♩ نشونی از برادر داری یا نه ♪♩ همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩ نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩ شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم