قبلا احضاز روح کردم ولی بجای روح جن اومد و خیلی اذیتم میکنه بارها داخل حمام یا سروریس یا تو خونه ساعت ها در روم قفل شده و کلید ساز اوردیم باز نشده شبا حس میکتم ی نفر کاملا بغلم کرده و وزنش رو منه تمام وسایل اتاقم بهم ریخته اس رو در و دیوار اتاقم با خون ی چیزایی نوشتع میشه فقط خودم میبینم خانوادم اصلا نمیبینن بارها جلو چشمم دیدم ی نفر داره میمیزه فرداش خبرش میرسه فلان کس مرد و ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچکس نمیتونه احضار روح کنه چون روح اجازه اومدن ب این دنیا رو نداره و فقط جن میشه احضار کرد شماهم نباید بیای توضیح بدی باید رفعش کنی درزم اینجوری هم نیست😐😑😐😑جن فقط نمیاد واست رو دیوار بنویسه و زرت بغلت کنه😑و درارو روت ببنده 😑😐😐😐😐😐سواستفاده میکنه
انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍 ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓
عزیزم اتاقم عادیه خانوادم میگن ولی باور کن من ی نوشته های میبینم روی اینم دیوارن همه جا
به خدا و امام علی توکل و توسل کن مطمنن رهات میکنه.
خیلی خطرناکه این چیزا هیچ وقت سمتش نرید
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من که هیچچچ اعتقادی به حرفات ندارم اصلا و ابدا احضار روح 🤣
😂😂😂😂😂😂😂😂😂👍
ببین اینا مشکلات روحی خیلی شدیده
مریضیه که باید با دکتر و روانپزشک و دارو درمان بشه
بقیش چرت و پرت و حاصل توهمات ذهن
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان زیادی ندارد . دین من نه اسلامه نه مسحیت نه یهودی نه .... دین من انسانیت است دینی فراتر از تمام ادیان 😍 ادم که عاشق شد گرما نمیفهمد❤ادم که عاشق شد من من نمیفهمد💜طوفان نمیفهمد💙سرما نمیفهمد💛چیزی نمیفهمد💚ادم عاشق هیچ چیز نمیفهمد💓