خوشبخت۶۴۶۴ مدیر عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 833 عنوان سهام عدالت | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 48 پست خانوما بنظرتون سهام عدالت تا ۱۴۰۰ چقدر میشه؟؟بهمن ماه قراره کامل ازاد بشه شما میفروشید کامل؟ 1399/04/26 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسی۷۳ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5250 دوستان اون هایی که آزاد نکردن ارزشش سهامشون بیشتر نشده؟ من آزاد نکردم ،،همون پیش دولت ولی نمیدونم ارزشش بیشتر شده یا نه
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38997 من آزاد نکردم ،،همون پیش دولت ولی نمیدونم ارزشش بیشتر شده یا نه کاش ازاد میکردی من لحظه اخر ازاد کردم خیلی کلنجار رفتم همه میگفتن نکن حالا نمیدونم کار درستی کردم یا نه
هیلای_مهربون عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1484 ارزش تمام سهام عدالت چه برای اونایی که ازاد کردن و اونایی که نکردن یکسان پس آزاد نکردنشون پوان مثبت حساب نمیشه سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
arameshefarhad71 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 6775 دوستان اون هایی که آزاد نکردن ارزشش سهامشون بیشتر نشده؟ از کجا میشه فهمید اینو؟ زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
هیلای_مهربون عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1484 دوستان اون هایی که آزاد نکردن ارزشش سهامشون بیشتر نشده؟ ارزش سهامتون دست دولت نیست که چون آزاد نکردیش بره بالا ، ارزشش به بازار بورس که اون سهم چقدر رشد میکنه تو بورس و برای همه یکسان سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38997 از کجا میشه فهمید اینو؟ آزادش کردی میتونی تو پنل سهام عدالت ببینی نکردی هم دست دولته معلوم نیست شده یا نشده
«_ناربن_» عضویت: 1391/08/23 تعداد پست: 38997 ارزش سهامتون دست دولت نیست که چون آزاد نکردیش بره بالا ، ارزشش به بازار بورس که اون سهم چقدر رشد میک ... پس برای همه یکسانه اما فقط اونی که ازاد کرده میتونه ببینه جزییاتشو
arameshefarhad71 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 6775 آزادش کردی میتونی تو پنل سهام عدالت ببینی نکردی هم دست دولته معلوم نیست شده یا نشده مامانم ازاد نکرده فکرکردم راهی هست که ببینم ارزشش چقد شده زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
یاسی۷۳ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5250 ارزش تمام سهام عدالت چه برای اونایی که ازاد کردن و اونایی که نکردن یکسان پس آزاد نکردنشون پوان مثبت ... پوان مثبتش اینه که هروقت دلشون بخواد میفروشنش اگه بره بالا ولی مایی که پیش دولت هست اجازه فروختن نداریم !!!!همون دولت سالانه ۱۰۰بهمون میده
یاسی۷۳ عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 5250 کاش ازاد میکردی من لحظه اخر ازاد کردم خیلی کلنجار رفتم همه میگفتن نکن حالا نمیدونم کار درستی کردم یا ... نه کار خوبی کردی آزاد کردی ولی هنوز نفروشششمن آزاد نکردم همون پیش دولته،،،،،اصلا معلوم نیست دولت اجازه بده دیگه آزاد سازی کنیم یا نه ،،،،،بخاطر همین هیچوقت نمیتونم بفروشمش
نفس۷۲ عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3057 اشتباه کردیم ،،خییییلی اشتباه کردیم بمونه پیش دولت که چی ،،،سالانه نود هزار میده ... دیگه نمیشه انجامش داد.یعنی ازاد سازی ۹/۹/۹۹من به آرزوم خواهم رسید🥰خدایا شکرت
خردادماه75 عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 620 پوان مثبتش اینه که هروقت دلشون بخواد میفروشنش اگه بره بالا ولی مایی که پیش دولت هست اجازه ... نه سود بیشتر میده چون رشد کرده به همون میزانم سود بیشتری میده مثلا۵میلیون ارزش داشت۱۰۰میداد الان بخوان بدن مثلا۵۰۰باید بدن 💫تیکر تولد یکسالگی پسرم💫
دکترکویین عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 1144 رفتم دیدم ۱۹ میلیون و ۱۹۱ بچه ها برای من ۶ تا شرکت صفر هست همه چیش برای شماهم؟؟ ببخشید شما سهم اولیه تون چقدر بوده، یک میلیونی بودید یا پانصد تومنی
هیلای_مهربون عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1484 پس برای همه یکسانه اما فقط اونی که ازاد کرده میتونه ببینه جزییاتشو بله یکسان ، فکر کنم شما هم بتونید ببینید سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم