2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزش تمام سهام عدالت چه برای اونایی که ازاد کردن و اونایی که نکردن یکسان پس آزاد نکردنشون پوان مثبت حساب نمیشه 

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
دوستان اون هایی که آزاد نکردن ارزشش سهامشون بیشتر نشده؟

از کجا میشه فهمید اینو؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
دوستان اون هایی که آزاد نکردن ارزشش سهامشون بیشتر نشده؟

ارزش سهامتون دست دولت نیست که چون آزاد نکردیش بره بالا ، ارزشش به بازار بورس که اون سهم چقدر رشد میکنه تو بورس و برای همه یکسان

سپاس خدای را که به من محبت میکند در حالی که به من احتیاجی ندارد ❤🌹❤ شکرت خدای خوبم
آزادش کردی میتونی تو پنل سهام عدالت ببینی نکردی هم دست دولته معلوم نیست شده یا نشده

مامانم ازاد نکرده فکرکردم راهی هست که ببینم ارزشش چقد شده

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
ارزش تمام سهام عدالت چه برای اونایی که ازاد کردن و اونایی که نکردن یکسان پس آزاد نکردنشون پوان مثبت ...

پوان مثبتش اینه که هروقت دلشون بخواد میفروشنش اگه بره بالا 

ولی مایی که پیش دولت هست اجازه فروختن نداریم !!!!همون دولت سالانه ۱۰۰بهمون میده 

کاش ازاد میکردی من لحظه اخر ازاد کردم خیلی کلنجار رفتم همه میگفتن نکن حالا نمیدونم کار درستی کردم یا ...

نه کار خوبی کردی آزاد کردی ولی هنوز نفروششش

من آزاد نکردم همون پیش دولته،،،،،اصلا معلوم نیست دولت اجازه بده دیگه آزاد سازی کنیم یا نه ،،،،،

بخاطر همین هیچوقت نمیتونم بفروشمش

پوان مثبتش اینه که هروقت دلشون بخواد میفروشنش اگه بره بالا  ولی مایی که پیش دولت هست اجازه ...

نه سود بیشتر میده چون رشد کرده به همون میزانم سود بیشتری میده مثلا۵میلیون ارزش داشت۱۰۰میداد الان بخوان بدن مثلا۵۰۰باید بدن

💫تیکر تولد یکسالگی پسرم💫
پس برای همه یکسانه اما فقط اونی که ازاد کرده میتونه ببینه جزییاتشو 

بله یکسان ، فکر کنم شما هم بتونید ببینید