2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

البته شاید ماله شما این علائم نباشه ولی بخونش ضرر نداره

من رفتم زیر نظر دکتر دارو هم می خورم یه روز خوبم باز دوباره میاد سراغم جوری میشم که نه می تونم غذا بخورم نه  به کارام برسم  

آفزین،خدا قوت،چجوری تونستی؟

خدایی خسته شدم بریدم شوهرمم وقتی میرفتم توفکر ب یجا خیره میشدم یجور نگام میکرد ترسیدم زندگیم از هم بپاشه چن ماهه هی میخام غلبه کنم نمیتونم دوسه روز پیش سره ی مسئله ای کلی گریه کردم و با خدا حرف زدم صبحش بیدار شدم ب هرچی خواستم فک کنم خودمو نیشگون گرفتم اهنگ گذاشتم و رقصیدم. الانم دارم اهنگ گوش میدم. قرآن خوندنم حتی روزی دوصفحه ارومم میکنه. نمیگم خوبه خوبم اما واقعا باورم نمیشه دوروزه بهترم 

خدایی خسته شدم بریدم شوهرمم وقتی میرفتم توفکر ب یجا خیره میشدم یجور نگام میکرد ترسیدم زندگیم از هم ب ...

آ فرین خدا به منم کمک کنه بتونم به وسواسم غلبه کنم خیلی زجر آ وره

خدا ب دشمن آدم نشون نده خیلی بده امیدوارم خوب بشیم . 

الهی آ مین آ دم رو داغون میکنه خواهرم به من میگه ای جور هستی مزه زندگی هم نمی فهمی واقعا هم همی طوره

خدایی خسته شدم بریدم شوهرمم وقتی میرفتم توفکر ب یجا خیره میشدم یجور نگام میکرد ترسیدم زندگیم از هم ب ...

وسواست به همه چی بود؟مثلا در یخچال کیپ نیس،یا در بیرون باز مونده،یا قالیچه یکم کجه و‌‌‌‌... من اینجوریم😔

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
وسواست به همه چی بود؟مثلا در یخچال کیپ نیس،یا در بیرون باز مونده،یا قالیچه یکم کجه و‌‌‌‌... من اینجو ...

اره تابلو و فرش و شعله ی اجاق شیره اب و ... 

اون لینک رو بخون ححتما ک ادامس بادکنکی گذاشتش