ما دوتایم خیلی باهم خوبیم هرکی میبینتمون یه جوری نگامون میکنه مثلا اکثرا لباسامون سته هرجا برم براش وسایل اینا میخرم اونم همینطور چن روز پیش تولدش بود سوپرایزش کردم میخوام بدونم رابطتون چطودی در چه حده
متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
خب شما از عجایب هستید اولش که عاشق مادرشوهرتی دوم هم که با جاریت انقدر خوبید
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
دقیقا مثل مایید ما سه تا جاری و یه خواهر شوهریم ک از رفیق فابریک هم به هم نزدیک تریم. 🧿🧿🧿🧿🧿
نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤