2777
2789
عنوان

نظرتون چیه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 79 پست
خانوما این عکسا که میفرستم برا آشپزخونمه میشه راهنمایی کنید جابه جایی و اینا

جا ماشین لباسشویی اگه روبرو  نباشه بهتره اینطرف که سینک هست باشه بهتره

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دیزاین عالیه

ما میخوایم یخچال بره بغل پنجره چون اینجا که الان تو نقشه هس اجاقو و هودو جلوشو کور کرده کابینتا پشتش دید نداره 

بهتره ببریم ؟

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
اینجوری ی جزیره کوچولو وسط بزن

آره منم اینجور دوس دارم فقط اونوقت مبلامو چجور بچینم 

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
جا ماشین لباسشویی اگه روبرو  نباشه بهتره اینطرف که سینک هست باشه بهتره

آره لباسشویی قراره بزاریم پیش سینک جاش یه سه کشو در بیاریم

آره هزیزم نزدیک یازده سال 😑

منم ۱۱ ساله با مادرشوهر و جاری زندگی میکنم البته من مشکلی باهاشون ندارم ولی جام تنگه خیلی اذیت میشم

شوهرم قول داده امسال بریم از اینجا

دعا کن برام بذارن برم😄😘😘

عزیزم من طراح ساختمون و دیزاین داخلی هستم، اول اینکه الان جزیره میزنن و کاربردیه و حتی میتونی بجای میز ناهار خوری هم استفاده کنی، و اینکه سعی کن توی رنگ کابینت ات مشکی نباشه خیلی دمده شده سفید طوسی سنگ روی کابینت یا سرامیک بین دیوارا هم آجر سفید یا سنگ سفید رگه دار کلا رنگ روشن بزن 

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
ما میخوایم یخچال بره بغل پنجره چون اینجا که الان تو نقشه هس اجاقو و هودو جلوشو کور کرده کابینتا پشتش ...

گازت دید نداشته باشه که بهتره

واینکه یخچالت باید جوری باشه که وقتی درشو باز میکنی از تو سالن دید نداشته باشه

بنظر من جا یخچالت خوبه

بیاین از این هشتگ استفاده کنیم 🍫 🍓 

من_ماسک_میزنم#  

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫

اینم اینورش.قراره بغل این دکور که جای ماکروفر در آورده اصلاح شه