2777
2789
😐دیشب تا ده چت کردیم رف دیگه پیداش نشد زنگ زدم ساعت۲گف خاب بودم باردیگه جواب نداد باز امروزم جواب ن ...

تاشب صب کن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
😐😐😐عزیزم من اصن قصد پر بازدید شدن ندارم نگران بودم تاپیک زدم میبینی که بودم جواب همه رو میدم اگه ...

جواب میدی ولی دلیل تاپیک زدنت واقعا مسخرست

ماها چه کاری از دستمون بر میاد؟؟؟نامزدت تو جیب ما هست؟؟؟علم غیب داریم بگیم کجاست؟؟؟

خدایا شکرت♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب میدی ولی دلیل تاپیک زدنت واقعا مسخرست ماها چه کاری از دستمون بر میاد؟؟؟نامزدت تو جیب ما هست؟؟؟ ...

میتونی نیای توتاپیک🙄🙄شما ازاون دسته افرادی هستن که باخودتونم مشکل دارین 

نه شما با خودت مشکل داری که همچین تاپیکی میزنی وقتی دلیل منطقی نداری 

🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️عزیزم من فقط نگران بودم اومدم اینجا ببینم نظر بقیه چیه😐توام ناراحتی میتونی نظری ندی دلیل اینهمه بحث چیه

زنگ بزن خونشون

اره زنگ زدم با مامانش حرف زدم خودش فهمید نگرانم گفت که دیشب یه کاری واسه دوستش پیش اومده واسه همین خیلی دیر خابیده بیدار بشه میاد 🤷🏼‍♀️انگار دیشب به من نگفته که منتظرش نمونم وبخابم