2777
2789
عنوان

سقط عمدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 24 پست
چرا😶

چون احیانا کمی مسئله مهمیه.احتیاج به تصمیم جدی داره. و مشورت از متخصص رونشناس و زنان

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ی دومته دیگه

این بمیره

دفعه بعدم باردار شی میشه بچه سوم

حس بدیه

خودتو تقویت کن باهم بزرگشون کن

رابطه بینتونو اصلاح کن

وگرنه براچی باهاش رابطه داری و زنشی و ....

زندگی رو بسازین دیگه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ازچه نظرپشیمونه؟یعنی خدایی نکرده تاوانشوپس داده؟

مامانم خیلی پشیمون شد خیلی.  از اونطرفم خیلی اذیت شد تو بیمارستان. حالا دقیق نمیدونم تاوانم پس داد یانه

ولی داییم میخواست بچه اشون رو سقط کنه.  مامانم نزاشت

ینفرم دیگه از اقوام نزدیک

سقط کرد بعد شوهرش خیلی پسر دوستداشت،مامانه زنه از حالت جنین فهمیده بود پسر بوده

بعد دوسال خودشون خواستن باردار شد

بچه اش سقط شد(خودشون مطمئنن بخاطر اینکه اولی رو سقط کردن دومی رو هم خدا ازشون گرفت). بعدش تحت نظر دکتر اقدام کردن برا پسر،دختر بدنیا آورد

ینفر دیگه ام اصلا مذهبی نیست و زیاد اعتقاد ندارع

سقط کرد 

بعد   دوستش میخواست سقط کنه ؛کلا پشیمونش کرد میگفت نمیزارم اشتباه منو بکنی نمیدونی من چقد پشبمونم و چقد تاوان دادم

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
دخترت خیلی کوچیکه🥺اذیت میشه ولی من هرکی از نزدیکانم سقط کرده خیلی پشیمون شده

من که نشدم با اینکه چند سال از ازدواجم گذشته بود و شرایط مالی همسرم اوکی بود حتی بدون اینکه بهش بگم انداختم .تا الان هم هنوز نمیدونه.شاید بعد از یه مدتی اگه روحیه حساسی داشته باشی اذیت شی اما بعدش باهاش کنار میای.