2777
2789
عنوان

خانمای که سقط داشتن میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 89 پست
قرص پروژسترون خوبه

مگه لکه بینی داری؟'استراحت کن چیزی نشده  سر خود دارو مصرف نکن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ینی خدانکرده بمیره نمیفهمم😢😢

نہ عزیزم من خودم ۱ماہ بعدازدواجم باردارشدم بہم شوک واردشد بچم توشکمم مرد وھیچی ھس نمیکردم اصلا ۱ماہ و۵روزم کہ شد دیدم زیرنافم وگودی کمرم بہ شدت دردمیکن وافتادم روخون ریزی واینک وقتی بچہ مردہ باش دیگ تکررادرارنداری وحالت تھوع نداری و ویارنداری کلاعادی ھستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط درد داره. من که قشنگ درد زایمانو کشیدم. هر چند دقیقه یکبار درد میگرفت و ول میکرد بعد هی فواصل زمانیش کمتر شد آخرشم که دکتر با یه قاشقکی افتاد به جونم و از رحمم کشیدش بیرون 

خدا نصیب نکنه 

سخته

تو رو خدا منو لایک نکنید
مگه لکه بینی داری؟'استراحت کن چیزی نشده  سر خود دارو مصرف نکن

بمیرم برا بچه ام نیومده چقد بدشانسه 

مابعد۱سال اقدام دوباره باردارشدم همسرم ارزوش بود اما وقتی گفتم باردارم همونموقم گفت برو بنداز همش نگران بودازپس مخارج برنیاد

بیچاره بچه و جز خودم هیچکس نمیخواد😢

قرص پروژسترون خوبه

اونم قرص نیست شیافه . اما سر خود مصرف نکن. دیگه هم ازین بچه بازیا درنیار. خدا حواسش هستا. میبینه . یهو چنان می نه پس کله آدم که دیگه پشیمونیش سودی نداره

تو رو خدا منو لایک نکنید
بمیرم برا بچه ام نیومده چقد بدشانسه  مابعد۱سال اقدام دوباره باردارشدم همسرم ارزوش بود اما وقتی ...

عزیزممم الان به خاطر شرایط موجود همه مردااا گیج شدن شوهر منم بعضی وقتها پشیمون میشه میگم مگه من تنهایی اوردمش یا وقتی بچه میخواستی به این چیزاش فکر میکردی  چند روز پشیمون میشه چند روز خوشحال کلا الان رو مردا به خاطر شرایط فشار زیادی هست اصلا به حرفاش فکر نکن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اونم قرص نیست شیافه . اما سر خود مصرف نکن. دیگه هم ازین بچه بازیا درنیار. خدا حواسش هستا. میبینه . ی ...

آرہ ھمین طورہ شیافت پروژسترون کہ جلوگیری ازسقط جنین میکن البتہ پزشک اول معاینہ میکن اگ لزوم باش مینویسہ 

این تیرکشیدنای رحمم طبیعیه؟

استراحت کن 

منم دیروز مجبور شدم خیلی کار کنم الان پاهام از درد دارن جیغ میزنن 😖😭