2789
اصلا وقت نمیشه بعدم استرس جلسه کنکور کجا تو خونه زیر کولر کجا

آره واقعا استرسی حاکم بود ک نکنه به زبان نرسم 😕

عربیم متناش جدا طولانی و سخته همینطور زبان تو اون تایم هنره همه رو ۱۰۰زدن

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ورزشم خوبه میخاستم بدون کنکور برم تربیت بدنی ولی بابام رک گفت نه نمیشه آینده ای نداره و باید رو ...

خب برو دبیر ورزش شو

با کنکور

هرچند اینم رتبه زیر 10هزار میخاد

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
کسی میدونه برای حسابداری روزانه چه درسایی باید داشته باشیم؟چه درسایی؟؟ به نظرتون اگه برم حسابداری م ...

حالا تو وایسا رتبت بیاد تنها چیزی ک میتونم بگم اینه ک پشت کنکور نمون با این وضع قاریشمیش مملکت

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

کسی میدونه برای حسابداری روزانه چه درسایی باید داشته باشیم؟چه درسایی؟؟ به نظرتون اگه برم حسابداری م ...

کاملا مشخصه فقط برای پولش میگی پزشکی، پشنهادم اینه نرو به جاش برو دندون یا دارو یا همون حسابداری زودترم به پول میرسی

خب برو دبیر ورزش شو با کنکور هرچند اینم رتبه زیر 10هزار میخاد

بدون کنکورم هست عاخه 

چه بدونم والا درامد زیادی نداره 

تا گفتم ورزش مامانم گفت رفته بودم پارک یه خانومه بود دیپلم ومربی ورزش شده بود تو چندماه 

عاخه این چه مقایسه ایه؟؟؟؟؟

کاملا مشخصه فقط برای پولش میگی پزشکی، پشنهادم اینه نرو به جاش برو دندون یا دارو یا همون حسابداری زود ...

وضع مالی خانوادم خوبه واس همین نمیخام سطح پایین باشم

وضع مالی خانوادم خوبه واس همین نمیخام سطح پایین باشم

پزشکی کاری نداره به اینکه سطح مالیت چطوره 😄 اینقد درسامون حجم زیاد و نا مفهوم داره که بیشتر به سطح هوشی کار داره 

عزیزم کنار من کسایی بودن با ۶ ماه خوندن خودشون هوششون بالا بوده پزشکی دانشگاهای خوب دراومدن به این نیست که چند درصد میزنی اصلا به ترازلی قلمچی هم زیاد فکر نکنننن 

گول زنندست کنکور همه چیزش از بهمن به بعد مشخصصص میشه 

منبع خوببببب پیدا کن و فیلم اموزشی خوب مثل موسسه ماز و کتاباای خوب قبولی 

مروررر به شدت داشته باش حاضرم قسم بخورممم کنکور فقط کتابه که مرور زیاد شده نه هیچ نکته ی اضافی دیگه موفق میشی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4707800/ختم-صلوات-برای-رسیدن-عاشقا-به-هم بچه ها تعداد صلوات هاتون رو بنویسید که انشاالله همه ی عاشقا به هم برسن و اونایی هم که رسیدن  خوشبخت شن ( برای رسیدن من و عشقم هم دعا کنید )