امشب از بس خبر بد خوندم و بدبختی ومشکل بخدا بغض کزدم
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اینجا پر از خانوم بارداره که استرس واسشون خوب نیست. اینهمه تاپیک زلزله چه معنی میده؟ واسه کرونا تاپیک می زنین اشکال نداره. میگیم آگاه سازی میشه. ولی واسه زلزله چه کاری از دستمون برمیاد جز اینکه باعث اضطراب و استرس میشه؟ حتی با دیدن عنوان هم آدم می ترسه یه برسه که بره توی تاپیک. خودمون اخبار رو می بینیم به خدا
چی زشته؟؟!!زشت اونه که نمیفهمه اینجا جای اینجور خبرا نیست
اره خب اینجا فقط واسه بچه هاست و نیازهای مادران
تاپیک های خاله زنکی رو هم گزارش بزنید پس
هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
عنوان تاپیک کاملا گویاست. یاد بگیریم وارد هر تاپیکی نشیم.
شمام یاد بگیر وارد تاپیک هایی که عنوانشو دوست نداری نشی
مثلا تاپیک زلزله زدن وارد نشو
نه اینکه بخوای بقیه رو ساکت کنی حرف نزنند
فکر کنم شماهم جزو اونایی که همش میخوان به مردم استرس بدن هستی
شما اول یاد بگیر مردم رو قضاوت نکنی
چون حق الناسه و یکی مثل من ازت نمیگذره