2777
2789
عنوان

نامزدم به فکر آبروی من نیست.

| مشاهده متن کامل بحث + 6337 بازدید | 230 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور بهم گفت دلش میخواسته زن بگیره.

میگفتی تومشاورنیستی😑😐دختره مردمو بدبخت کنن خوبه چون دلش خواسته زن بگیره این حرفاچیه اخه بعضی مشاورا مدرکشونو نعلوم نیس ازکجاگرفتن یه ذره ام حالیشون نیس فردا باهم رفتید بیرون یه چیزی دلت خواست وبرات نخرید اون موقع چی؟مشاور بازم بیاد بگه چون دلش خواسته زن بگیره میخوام دلش نخواد

بچه ها دارم میمیرم از گریه  تو نامزدی شوهرم واسم خرج نمیکرد یعنی نداشت خدایی بعد امروز دوستم ا ...

شاید شوهر دوستتون رو خانواده اش کمک میکنن

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اگر مهندسه اککککککثر مهندسا خسیسن ..یعنی دیدم که میگما...هیچ وقتم درست نمیشن....بدبخت نکنی خودتو یمو ...

واقعا مهندسا خسیسن؟؟

پس چرا اطرافم مهندسا دست و دلبازن؟

مثال بزن از کاراشون؟

مَا شَاءَ اللَّهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ

اصلا بیارش نی نی سایت ما یکم مسخره اش کنیم شاید درست شد😂😂😂

یاد این مادرایی افتادم ک تو جمع بچه اشون کار زشت میکنه میگه الان بقیه هووووت میکنن آبروت میره بچه بنده خدا هم پشت مامانش‌ قایم میشه از خجالت

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
منظورم اینه که اخلاق شوهرشو تغییر بده بشه همونی که خودش میخواد مثله خودش ینی اینکه دست و دلباز نه خس ...

میدونم منظورت همینه دیگه . همین منطورت رو میگم که خیلی عجیبه. هیچ آدمی تغییر نمیکنه مگه اینکه خودش بخواد .  شوهرش بشه همونی که خودش میخواد !! مگه خمیر بازیه ورزش بده مدلش بده ؟

ایشون عقد کردن متاسفانه 

واقعا مهندسا خسیسن؟؟ پس چرا اطرافم مهندسا دست و دلبازن؟ مثال بزن از کاراشون؟

بخدا قسم چنتا رو دیدم طلاق گرفتن وحساااابی عاجز بودن ...بعد عروسی مثلا میگفت خانوادت نیانو برن ...پذیرایی فقط چایی باشه ...از لباسو اینا که صفر...توروخدا تجدید نظر کن توام مثل خواهرمی

من نامزدم برعکسه. امروز داشت میگفت دو تا فرش ابریشم میخوام ببینم شنبه هر کدوم 50 تومن. من منصرفش کرد ...

مرسی که گفتی😑کی میخواین یادبگیرین وسط مشکلات مردم خوشحالیتون روجارنزنید؟؟؟؟🙄😑

التماس-تفکر#  

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
میدونم منظورت همینه دیگه . همین منطورت رو میگم که خیلی عجیبه. هیچ آدمی تغییر نمیکنه مگه اینکه خودش ب ...

میشه ولی نه کامل میتونه کنترلش کنه چرا نشه؟ پس چطور ما میتونیم؟ 🤔