2777
2789

بچه ها منم افتادگی دریچه میترال داشتم و فک میکردم چیز خاصی نیست و خودم مثلا کارهایی سنگین انجام نمیدادم، قهوه نمی خوردم، سعی میکردم اروم باشمو استرس به خودم وارد نکنم. اما چند وقت پیش اسباب کشی داشتم یکم وسایل سنگین جابه جا کردم. از ان روز خیلی قلبم درد میکنه و فک میکنم بد تر شدم. وقتی تو اینترنت سرچ کردم دیدم افتادگی دریچه میترال خیلی جدی هستو و عوارض های خطرناکی هم داره مثلا نوشته بود اگه اهمیت ندیم بهشو و درمان نکنیم میتونه باعث نارسایی قلب و یا حتی مرگ بشه. حالا لینک مطلبیو که خوندمو میزارم شاید به دردتون خورد.

https://drakhosravi.com/694

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من هم یک هفته است که فهمیدم برای من متوسط است افتادگی دریچه های قلبم هم میترا هم سه لتی 

میشه یکم راهنمایی کنید من را استرس دارم و ناراحت هستم قلب درد های من هم به استرس ربطی نداره هر ماهی یک بار میاد سراغم جونم میره و نفسم بالا نمیاد 

ناراحتی هستم میشه کسی که داشته من را راهنمایی کنه 

برای من مادر زادی است 

سلام

من هم چند وقت بود که قفسه سینه‌ام درد می‌کرد رفتم پیش دکتر از من یه اکوکاردیوگرافی گرفت و گفت افتادگی دریچه میترال داری و مادرزادی هم هستش جای نگرانی هم نداره بعد گفت علائمش هم همین درد قفسه سینه، تیر کشیدن قلب، سوزش و سوزن سوزن شدن قلب و ... هستش

بعد گفت افتادگی دریچه میترال درد های آزار دهنده‌ی ترسناکی داره ولی جای نگرانی هم نیست و منجر به مرگ و سکته قلبی و ... اینجور چیز ها نمی‌شه

برای همتون آرزوی سلامتی می‌کنم

خدانگهدار.

سلام.منم از دیروز که اکو رفتم فهمیدم این مشکلو دارم.و خیلی ناراحتم وهمین باعث شده نفس تنگیم چن برابر ...

سلام منم افتادگی دریچه میترال دارم و علائمم مثل شماست بهتر شدین؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22