2777
2789
عنوان

امروزکلی لباس نی نی خریدم 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله به حق  شفاعت حضرت علی سال دیگه همین موقع لباس ها و وسایل هایی که خریدی رو با دل خوش و لب خندون استفاده کنی براش 🌹🌹🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

انشالله تاپیک باردارشدنتو ببینیم

ممنون انشاالله همه منتظرهاجواب بگیرن منم توجمع اونا

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
انشالله تو همین ماه عزیز دامنت سبز بشع

ممنون 🥰

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

انشالله سالی دیگه عید با نی نی بری عید دیدنی 

برا منم دعا کنید بچمو به موقع و ب سلامتی ب دنیا بیارم خیلی استرس دارم

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

الهی بگردمتاپیک قدیمی بود که

بله مال سال۹۹بودومن همچنان درانتظار🥲

ان شالله سال دیگه روز اول نوروز ۳ نفره و نی نی به بغل برین عید دیدنی😍🥰😘

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الهیان شاالله سال دیگه استفادشون میکنی

عزیزم تاپیک براسال۹۹هست دوستان پرسیدن باردارشدم یانه جوابشون رودادم به روزرسانی شدتاپیو

ان شالله سال دیگه روز اول نوروز ۳ نفره و نی نی به بغل برین عید دیدنی😍🥰😘

ممنون دوست عزیز😍