2777
2789
عنوان

امروزکلی لباس نی نی خریدم 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 86 پست

تاپیکتو خوندم بغض کردم انشالا بحق علی اصغر به زودی دامنت سبز بشه خواهری🙏🙏🙏

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
اذیت نکن خودتو  اونقدر بهانه های قشنگ دیگه ای هست برای زندگی

نه گلم هرچی خداصلاح بدونه 😊

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون چشم حتما

بی بلا گلم منم حال تورو دارم ولی بخدا اطمینان دارم 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
تاپیکتو خوندم بغض کردم انشالا بحق علی اصغر به زودی دامنت سبز بشه خواهری🙏🙏🙏

شرمنده اگه ناراحتت کردم انشاالله بادعای شمادوستان همه ی مامنتطرهادامنمون سبزبشه 😘

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
منم خریدم هر چند وقت یه بار میارم میبینم بغلشون میکنم کلی گریه میکنم😭😭😭😭

عزیزم الهی فدای دل منتطرت انشاالله یه روزبرسه تن نی نی کوچولوت کنی 😄

عزیزم😢 ان شاالله تا سال دیگه یه نی نی تپلی بغلت باشه عزیزم😍😍 امیدت به خداباشه واسه منم دعا کن ...

انشاالله به حق امام حسین هممون به زودی زودنی نی داربشیم 😊😊😊😊😊😊

الهی خدا بهت دوتا نی نی خوشگل وسالم وصالح بده😍😍همچنین ب همه منتظرا،بچها واس زن دایی منم دعا کنین اون هشت ساله منتظره خیلی غصه میخوره😔

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
شرمنده اگه ناراحتت کردم انشاالله بادعای شمادوستان همه ی مامنتطرهادامنمون سبزبشه 😘

نه گلم من همیشه سر نماز واسه همه منتظرا دعامیکنم انشالا خدا بهتون نظر کنه🤲🤲🤲

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
الهی خدا بهت دوتا نی نی خوشگل وسالم وصالح بده😍😍همچنین ب همه منتظرا،بچها واس زن دایی منم دعا کنین ا ...

اگه لایق باشیم حتماانشاالله ایشونم به زودی زود نی نی داربشه 😊😊😊😊😊😊

نه گلم من همیشه سر نماز واسه همه منتظرا دعامیکنم انشالا خدا بهتون نظر کنه🤲🤲🤲

انشاالله ممنون ازدعاتون ❤❤❤❤❤❤

قربونت عزیزم ایشالله خدا به هممون نظر کنه دامن همه سبز بشه

انشاالله عزیزدلم 😘😘😘😘😘

ممنون ازهمه ی دوستای گلم که اومدن وبرامنتطرهادعاکردن 

این تاپیک یادگاری بمونه ازشمابرام روزی بیام وایناروبخونم وشکرگدارخداباشم 

انشاءالله خدادامنت و سبز کنه چن سالته

30سالمه گلم ممنون ❤❤❤❤