2777
2789
عنوان

دلپیچه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
تو ی ماست آبلیمو با نعناع خشک‌بریز توش بده بخوره آبلیمو برای از بین بردن میکروب و ویروس نعناع هم‌برا ...

نیم ساعت پیش نعناع دم کردم با نبات دادم خوردبه نظرتون نعناع با نبات خوبه ؟ .الان خداروشکر خوابه .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیم ساعت پیش نعناع دم کردم با نبات دادم خوردبه نظرتون نعناع با نبات خوبه ؟ .الان خداروشکر خوابه .

آره خوبه نگران‌نباش اتفاقا دختره من‌امروز اسهال بود براش یه فنجون پر آبلیمو خالی دادم خورد خوابید بعدا خیلی خوب شد آبلیمو روده ها رو صد عفونی میکنه 

یخورده  عرق نعنا نبات بنداز توش هم بزن بده بخوره واسش برنج کته بپز با زیره بخوره معجزه میکنه ...

اتفاقا یه نصفه استکان عرق نعنا هم دادم ولی بدون نبات .فعلا که خوابه انشالله که خوب بشه .خیلی حالم بده نمیدونم چرا انقد زود به زود دچار دل درد میشه .دکتر هم هر وقت بردم همش انتی بیوتیک میده بچه اصلا ضعیف میشه دوس دارم بدون دارو خوب بشه

اتفاقا یه نصفه استکان عرق نعنا هم دادم ولی بدون نبات .فعلا که خوابه انشالله که خوب بشه .خیلی حالم بد ...

منم گوارشم خرابه خراب

هر صبح بالا میوردم تهوع صبحگاهی داشتم اینو که خوردم خوب شدم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
منم گوارشم خرابه خراب هر صبح بالا میوردم تهوع صبحگاهی داشتم اینو که خوردم خوب شدم

میگم شما زیره رو با برنج خوردید؟اگه زیره رو دم کنم بهش بدم چی ؟چون فکر نکنم با برنج بخوره

میگم شما زیره رو با برنج خوردید؟اگه زیره رو دم کنم بهش بدم چی ؟چون فکر نکنم با برنج بخوره

دم کنید نع همینجوری زیره  خشک رو بریزید رو برنجش واسش کارتون بزارید خودتون دهنش کنید که  حواسش پرت بشه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃