2777
2789
عنوان

مامانم دیگه توجهی به من نمیکنه!

278 بازدید | 23 پست

سلام،من از داداشم بزرگترم وقتی داداشم به دنیا اومد اینقدر که چاپلوسه مامانم به اون رو آورده انگار که دختر اینجا هویجه،فکر میکنه پسرش دو روز دیگه کار میکنه اینو میکشه بالا،فکر نمیکنه معتاد بشه چی میشه!

وقتی به ۱۸ رسیدم میرم دانشگاه ،کار میکنم زود تر پول در میارم مستقل میشم بعدا وقتی پسرش رفت کنار به من محتاج میشه!

ولی نمیدونم تا اون موقع چی کار کنم؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چقدر بد گفتي در مورد دادشت

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

بنداز دور 

مثل من 

رک و راست بهش گفتم هیچوقت تبعیضات یادم نمیره 

روزی ک درآمدم طوری شد از این خونه کلا رفتم میرم دیگه برنمیگردم تو بمون و پسرات ببینم چ گلی ب سرت میزنن 

همیشه من باعث افتخار بودم و هستم و وظیفه فرزندیمو چند برابر بیشتر انجام دادم ولی.... 

عزیزدلم چرا اینجوری فکر میکنی؟؟؟ مامانا همیشه همهه ی بچه هاشونو دوس دارن، شاید ب ظاهر نشون ندن، بعدشم خوب معلومه برادرتون کوچکتره، پسرا هم خیلی بیشتر از دخترا اذیت میکنن و مادرتون مجبوره بهش بیشتر توجه کنهر، شما تا میتونی به مادرت محبت کن ک بعدا ک ازدواج کنی همین مادر میشه مونس و غمخوارت، این همه هم ب مسائل مالی فکر نکن گلم 

بنداز دور  مثل من  رک و راست بهش گفتم هیچوقت تبعیضات یادم نمیره  روزی ک درآمدم طور ...

ما هم همیشه تبعیض رو دیدیم ولی دلیل نمیشه آدم پدر مادرشو بندازه دور که، پدر و مادر آدم هر چیم باشن بال و پر آدمن، تکیه گاه آدمن وقتی همه حتی شوهر ب آدم بدی کرده باشه، این جوری نگید عزیزم 

ما هم همیشه تبعیض رو دیدیم ولی دلیل نمیشه آدم پدر مادرشو بندازه دور که، پدر و مادر آدم هر چیم باشن ب ...

فک کنم با این منطق شما بابای رومینا هم خوب بوده!! 

من هیج خوبی از مادرم ندیدم جای اینکه بال و پر باش همیشه خواسته بالمم بچینه اینکه شما با این موضوع کنار میاید دلیل نمیشه منم کنار بیام بچه آورده وظیفش بوده تبعیض نذاره وظیفش بوده مادری کنه اگه. روحش اینقد ذلیل بوده ک پسر فقط پیشش آدم حساب میشه نباید منو ب دنیا میآورد ی چیزیم طلبکار همیشه

من سالهاست یه همچین دردیو دارم تحمل میکنم 

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.