2777
2789
عنوان

بخاطر دوست دختر سابقش تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 115 پست
دورت بگردم خدا این زبون و داده ک ازش استفاده کنی گوش و داده ک بشنوی حرف بزنن بعد ن اینکه ی تاپیک ...

چیکارکنم کلا خطمو عوض کنم حتی خداحافظی نکنم،حتی از اینکه برم ولی نگه نرو بیشتر عذاب میبینم کلا عوض شده،خیلی دوسم داشت خیلی

میدونم مشکلم این با این همه وابستگی چجوری جدا شدم 😔

میتونی بعد یه مدتی با ینفر دیگه اشنا بشی

یا هم حداقل تنبیهش کن حد و حدودی بزار براش دوست داشته باشه تا یحدی رعایت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی بعد یه مدتی با ینفر دیگه اشنا بشی یا هم حداقل تنبیهش کن حد و حدودی بزار براش دوست داشته باشه ...

چیکار کنم من‌۱۲ساله دوسش دارم ،از نظر من اون یه رباط بی احساس یا شایدم اونو دوست داره ،هیچوقت نمیگفت اونو بگیرم 

لطف داری عزیز🥰بنظرم این راهی ک ب استارتر نشون میدن راحت ترین راه و فرار عه

اخه ادم با ادم فرق داره این ادمی که ایشون میگن جنبه اینکارارو نداره ماله شما جنبش بالاس.منم چندساله دوس پسر دارم ازش مطمئنم تو این موارد

فمنیستتونم🙂
براش شرط بذار یا اونو انفالو میکنی یا ازت جدا میشم اگه واقعن دوست داشته باشه این کار که خیلی کوچیکه ...

بهم گفت یا قبولش کن یا برو ،حتی منو فالو‌نداره  بهم گفت با پیچ فالوم کن چون خانوادم مخالفن

چند ساله  من با پیچ فیک تو دایرکت باهاش چت میکنم ب‌ ولی میدونم حتما نمیخواد دوست دخترش منو ببینه ،اما الان پیچ فیکمو به اسم وفامیل خودم تغییر دادم  که دختره ببینه  , بنظرتون اشتباه کردم ؟

بهم گفت یا قبولش کن یا برو ،حتی منو فالو‌نداره  بهم گفت با پیچ فالوم کن چون خانوادم مخالفن چند ...

معلومه که نه.دوست من چندوقت پیش دوس پسرشو تو پارک با یه دختر دست تو دس دید ماهمه بودیم باهاش بعد رفت دایرکت پسره گفت پسره چی گفته باشه خوبه؟گفت نه من نبودم اشتباه گرفتین😐خلاصه گفت من به دختره میگم دختررو میشناخت خلاصه با وجود خطراتش رفت به دختره گفت عکسشم فرستاد.حالا من نمیدونم از شما چه آتویی داره ولیداگه خطرناک نیس برو بگو به دختره دلت خنک شه دست کم

فمنیستتونم🙂
معلومه که نه.دوست من چندوقت پیش دوس پسرشو تو پارک با یه دختر دست تو دس دید ماهمه بودیم باهاش بعد رفت ...

عکس شخصی به کنار،

یه رازی از من میدونه اگه عصبی بشه  به کسی بگه آبروم میره 

بهم گفت یا قبولش کن یا برو ،حتی منو فالو‌نداره  بهم گفت با پیچ فالوم کن چون خانوادم مخالفن چند ...

قبل اینکه بری برو به دختره بگو زندگی دیگرانو از هم پاشیدی ولی با این اوضاع نمون باهاش شخصیت سالمی نداره...ولی حق دختررم بدار کف دستش

فمنیستتونم🙂
قبل اینکه بری برو به دختره بگو زندگی دیگرانو از هم پاشیدی ولی با این اوضاع نمون باهاش شخصیت سالمی ند ...

دختره خیلی سیاست  دار ومرموزه ،الکی میگفت با هم نیستیم ،اما برادر دوست پسرم همون موقع گفت هستن باهم