2777
2789
عنوان

بخاطر دوست دختر سابقش تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 115 پست

دیگه باید چه اخلاق ورفتاری ازخودش نشون بده تا قیدشو بزنی

خدای نکرده اگه رفتین زیر یه سقف همش نسبت بهش شکاکی که نکنه بازم بااون درارتباطه 

الله نه اولدوردون نه گولدوردون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خودتو کوچیک نکن کات کن

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
وااااا خب این چ کاری بود کردی🤨 والا نامزد منم دوست دختر قبلیاش تو فالور هاشن چ ربطی داره🙄 چ حرف ...

باهم در ارتباطن ،جون مادرشو قسم خورد نیست ولی مطمعنم هستن

وقتی ازدواج کردی میخوای کنترلش کنی همش.. میتونی ی زندگی پراز ابهام داشته باشی با ی بچه مجبور باشی ببینی با این و اون رابطه داره وادامه بدی؟؟ وقتی هنوز قانون رابطه ها را بلد نیست چجوری میخوای زندگی کنی باهاش

منو حال دلم💖

هفت سال ونیم دوستی ...........😐😐😐😐😐

خب گرفتنی بودمیگرفتت دیگه دخترخوب. حالااین بماند...

اینجوری  باهات حرف زده باز باهاش موندی. ولش کن بره ردکارش بابا.

چرابراخودت ارزش قائل نیستی اخه جانم. بگوخلایق هرچه لایق   بای تامام. این مردزندگی بشونیس که....

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!