2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ کم ادویه مرغ .آب هویج .دم نوش آویشن زنجبیل پونه.قرص جوشان مولتی ویتامین.ماهیچه .میوه .عسل و آبلیمو . دمنوش عناب

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

@طلایییی  

اَللهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم مرسی که فرستادی دعا کن خوشبخت شم  .. چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل ، گریه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد ،سفره ات رنگارنگ و تنی سالم و شاد ..... که بخندی همه عمر 🌺👌
عزیزم داروی امام کاظم چیه 

عزیزم شکر سرخ با هلیله با رازیانه رو باهم اسیاب می کنی و درست میشه خیلی خوبه هر شب یه قاشق چای خوری ازش بخوره بعدش دیگه اب نخوره

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

قرص جوشانم خیلی خوبه 

سوپ جو عالیه 

پرتغال لیمو ترش 

عسل با اب گرم 

اصلا اصلا چیز سرد نخوره 

یکم پیاز بهش نمک بزنه بخوره سیر هم خوبه 

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

سلام عزیزم ،نگران نباش انشاالله خوب میشن❤

پدر من هم متاسفانه مبتلا شدندو الحمدالله بهبود پیدا کردند این چیزایی که میگم تجربیات خودمه انشاالله که بدردتون بخوره

🔴از آب میوه های طبیعی زیاد استفاده کنید بخصوص آب سیب و هویج،میوه هایی مثل آناناس و کیوی و توت فرنگی که ویتامین C دارن زیاد مصرف کنید خودتون رو با خرما و مغز ها تقویت کنید،آب لیمو و عسل هم بسیار خوبه سعی کنید غذا هایی با طبع گرم بخورید کباب چنجه یا کوبیده با گوشت گوسفندی چون طبع گرمی داره عالیه[اگر میخواستید که چنجه درست کنید گوشت رو به قطعات مساوی تقسیم کنید و توی روغن زیتون و آبلیمو و پیاز زیاد و زعفران بخوابونید به مدت 8تا9ساعت خیلی ترد میشه برای بلع و دفع آسون این راه کار رو دادم] خیلی استراحت کنید و تا جایی که امکان داره حرف هم نزنید چون حرف زدن هم انرژیتون رو میگیره، قرص های ویتامینCوD و آمپول های تقویتی هم برای پدر من خوب بود

داروهای طب سنتی هم معجزه میکنن داروی امام کاظم و جامع رضوی هم تهیه کنید《داروی امام کاظم 3شب پشت سرهم به مقدار یک قاشق چایخوری مصرف کنیدو تا 2ساعت بعدش چیزی نخورید》

《جامع رضوی هم 7عدد تهیه کنید و دمنوش آویشن و پونه و عسل آماده کنید و شبی یک دونه از جامع ها به همراه یک استکان از دمنوش میل کنید 7شب پشت سرهم بدون اینکه وقفه بینش بیفته》

💥و اینم دستور بخور و خمیر ضد عفونت هست که بسیار عالیه👇👇

🔴برای بخور از《 پونه 》و《آویشن》 و《بومادران》 و《گزنه》 و《بابونه》 و《گل ختمی》 و《 گل بنفشه 》و《برگ به》 استفاده میشه که《گل بنفشه》 و《برگ به》 حتما حتما زیاد باشه یعنی نسبت به بقیه بیشتر باشه (بنده این بخور رو امتحان کردم و معجزه کرد خییلی عالی بود)

🔴برای خمیر هم👇
اگه خلط زیاد باشه فقط از 《پونه》 و《پنیرک》 استفاده بشه
اگه خلط کم باشه《 پونه》 و《پنیرک 》و《آویشن》 و《بابونه》 که بازم باید پونه اش پنج برابر بقیه باشه این دارو هارو میرزید توی قابلمه و آب میریزد روش طوری که آب روی داروهارو بپوشونه و اینقدر بجوشه که به اندازه یک استکان آب باقی بمونی مقداری آرد بهش اضافه کنید برای چسبندگی وقتی که خمیر تون چسبناک شد از روی شعله وردارید و یک پارچه تمیز بیارید وبا یک لایه خمیر روش رو بپوشونید و پارچه رو برعکس طوری که خمیر روی بدن قرار بگیره از گلو تا زیر سینه فرد بیمار پوشیده بشه و ببندینش و 8الی9 ساعت باید بمونه عالیه و تمام عفونت هارو خارج میکنه به غیر از کرونا برای هر بیماری عفونی دیگه هم جواب میده

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست

چیزای بالا رو که گفتم بخون

ادم وقتی مبتلا میشه اشتهاش رو از دست میده ولی حتما بگو بخوره 

@nazzylla  مرسی تگم کردی که کمکش کنم❤