2777
2789
 من هر غلطی هم بکنم دوستانی هستن که مسخره کنن فکر میکردم تنهام

😂با رفیقم رفتم خریدم بعد فردا سر کار دیدم گفت ساعت‌چیکار کردی گفتم‌هیچی رفتم خونه دادم بهش دیگه شاید چون‌مردا زیاد دربند این‌چیزا نیستن

اگر خود شرابی پی آب نباش                                      هر موقع که فکر ترک کردن سیگار به سرم میزنه. برای فکر کردن سیگار لازمم میشه
من طلا دوس ندارم اصلا نمیندازم ولی دوس دارم کادو بهم طلا بدن😁 بعد ببرم تو جعبه جواهراتم قایمش کنم ...

قائم‌کنی چی‌بشه

اگر خود شرابی پی آب نباش                                      هر موقع که فکر ترک کردن سیگار به سرم میزنه. برای فکر کردن سیگار لازمم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این یه سال تا دلت بخواد کتاب هدیه گرفته ازم    

چه خوب. می تونید یه تیکه طلا با توجه به بودجه تون بخرید و تو این باکس های گل تزیینش کنید

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه سفر دونفره اکه امکانش هست هدیه خیلی خوبی میتونه باشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
البته که با وضعیت الان مسافرت نمیشه رفت    

اره لعنت به این اوضاع😩😩😧😧

بنظر خودم ساعت سامسونگ هم خوبه ولی میگم که نمیدونم خوشش بیاد یا نه  اون لوگوی داخل ساعت هم همو ...

این خوبه همینو بهش بدید ..نگران نباشید خانما از هر هدیه ای استقبال میکنن

یعنی خوبه همین ؟ اخه دوست نداشت چی    

مطمئن باشید دوست داره ..مهم نیته😊☺

نمدونم🤔حتی تو عروسیام ی سرویس خیلی ریز دارم اونو میندازم

خواهر جان طلا نمیشه خرید دیگه😂