2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ن دیگ پیام نمیدم ولی وضعیت تو واتساپ میذاره من وضعیت میبینم شماره منو سیو داره شایدم بخاطر کار ...

وضعیتشم نبین کلا ول کن خودش بخواد پیگیری میکنه 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
ممنون ن دیگ پیام نمیدم ولی وضعیت تو واتساپ میذاره من وضعیت میبینم شماره منو سیو داره شایدم بخاطر کار ...

وقت داره وضعیت بزاره ولی وقت نداره واسه مهمترین مسئله زندگیش وقت بزاره

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

چن سالته؟ وصعیتشو چرا نگاه میکنی اصلا محل نزار بهش هر چی خودتو بگیری بیشتر جذبت میشه 

جاش دوتا عکس خوب بگیر بزار وصعیت که دلبر باشه واقعا متولد ۶۷ هستی؟

شوهرم کارگره مشکل جسمی و اعصاب داره میشه برای سلامتیش دعا کنید ممنون

دوست من،توی این مدت پدرتون درجریان بودن؟من یه مشکلی دارم ک میترسم ب بابام بگم راجع بهداین مسایل،برخو ...

نه عزیزم پدرم در جریان نبود قراربود ولی بعد بهش بگیم چون واسه اینجور آشنایی تلفنی پدرا قبول نمیکنن

چن سالته؟ وصعیتشو چرا نگاه میکنی اصلا محل نزار بهش هر چی خودتو بگیری بیشتر جذبت میشه  جاش دوتا ...

بله متولد67 هستم منم بعضی وقتها وضعیت میذارم اونم میبینه ولی زیاد خوشم نمیاد عکسهای دلبری بذارم 

بله متولد67 هستم منم بعضی وقتها وضعیت میذارم اونم میبینه ولی زیاد خوشم نمیاد عکسهای دلبری بذارم  ...

ما دهه شصتی ها بخاطر همین سنگینی ها و دوست نداشتن هامون خیلی ضربه خوردیم

شوهرم کارگره مشکل جسمی و اعصاب داره میشه برای سلامتیش دعا کنید ممنون