2777
2789
ان تی بالا ینی اجتمال وجود سندروم این ازمایشا ژنتیک و دقیق هستن

اخع من ان تی نرمال بود ،ازمایش خون اولم ریسک یک به 1390 زده متوسط!! میگ باید هفته 16 مرحله دوم ازمایش خون رو بدی

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
پیش یه دکتر خوب برو توروخدا من خیلیا رو دیدم پیش دکتر نابلد میرن سوزنو بد فرو میکنه یا مایع رو زیاد ...

واقعا؟تو شهرما فقط یه دکتر هست که انجام میده ببینم تونستم میرم تبریز که اینکارو بکنه

خدایا همه رو به ارزوشون برسون🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالله به سلامتی دل خوش دنیا بیاد نینیتون😘😍🤭

ممنون عزیزم😍

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اخع من ان تی نرمال بود ،ازمایش خون اولم ریسک یک به 1390 زده متوسط!! میگ باید هفته 16 مرحله دوم ازمای ...

اره چون یکم خیلی کم ریسک داشتی فرستاده انومالی بچت سالمه  عزیزم اینا خطا پزشکیه

خدایه ماها....دیدنیه😁🤗🌈
واقعا؟تو شهرما فقط یه دکتر هست که انجام میده ببینم تونستم میرم تبریز که اینکارو بکنه

آره بخدا ...حتما برو پیش یه دکتر کار بلد

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
اره چون یکم خیلی کم ریسک داشتی فرستاده انومالی بچت سالمه  عزیزم اینا خطا پزشکیه

من ترسم اینه که بعد از ازمایش دوم بگه برو امنیو سنتز.. نه پولش دارم ن جراتش ، 28 سالمه رابطه فامیلی نداریم

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
من ترسم اینه که بعد از ازمایش دوم بگه برو امنیو سنتز.. نه پولش دارم ن جراتش ، 28 سالمه رابطه فامیلی ...

ن عزیزم نترس خدا بزرگه اینا همش خطاست عزیز دلم خدا بزرگه

خدایه ماها....دیدنیه😁🤗🌈