2777
2789
عنوان

عکسسسِ یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 45 پست
ای خدااااااااااااااا اخه مگه الان وقت استراحت نیست این وانتیا چی میگن با این صدای جیغشون

آهن ، غراضه،کولر سوخته ،گاز خراب خریدارییییییم😅😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگی چجوری کاشتیش؟؟

هسته انبه رو وسطشو که دونه اش هستش رو دراوردم  ۱ هفته پیچیدم لای دستمال کاغذی خیس و توی کمد تاریک بعد از یک هفته دراوردم جوونه زده بود توی گلدون کاشتم

هرووز باید بهش اب بدی

ماه من است او H
آهن ، غراضه،کولر سوخته ،گاز خراب خریدارییییییم😅😅😅😅

هلو رسیده هلو آبدار .خونه دار پاشو بیا هوله دارم هولوی شهریار 🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️

هسته انبه رو وسطشو که دونه اش هستش رو دراوردم  ۱ هفته پیچیدم لای دستمال کاغذی خیس و توی کمد تار ...

مرسی عزیزم❤

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
😍😍 نه عزیزم خواهر زادمه .اولین نفر نیستی تا حالا چندنفر خواستن بخورنش 😅😅 

اخی عزیزم خدا حفظش کنه یه گاز،ازلپش بگیری بچلونیش جوجورو 😍😍😍😍

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔