2777
2789
عنوان

بورسیان عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 72 پست
سلام دارادوم هنوز عرضه نشده دارایکم داره اصلاح میشه گزینه ی خوبیه برای خرید

دارایکم میگه نمیشه خرید چجوری بخریم

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
من غزر میزنم سفارش پیام میده امکان ثبت سفارش دراین نماد وجود ندارد.

ساعت۱

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید من دیروز رافزا خریدم ولی اصلا نیمده داخل سبدم و پولم کم نکرده😕 کارگزاری فارابی ام  ...

سلام

چه تایمی خریدین؟

اگه تایم درست بازار خرید کرده باشین

و بازه ی قیمتی رو رعایت کرده باشین

مبلغ کافی به اندازه تعداد سهمی که خریدین داخل کارگزاریتون شارژ بوده

و سهم صف سنگین خرید نبوده باشه

برای شما خرید انجام میشه

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...

چه جالب تنها کسی که تو سایت مبین سرمایه داره منم

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
دارایکم میگه نمیشه خرید چجوری بخریم

دارایکم تا دیروز هم صف فروش داشت

میتونستین بخرین

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
سلام چه تایمی خریدین؟ اگه تایم درست بازار خرید کرده باشین و بازه ی قیمتی رو رعایت کرده باشین مبل ...

ساعت 2 بعدظهر 

تعداد رو 20 زدم 

و بالاترین قیمت

پول هم داشتم

یعنی مشکل از کارگذاریه؟

الانم هر چی غزر رو میزنم نمیره داخل صف سفارشات

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من سهم سیمان خریدم همه منفی شدن چیکارشون کنم؟؟

مهم نیست

جریان منفیه بازار میشه گفت اینروزا هدفمنده

بعد تصویب افزایش قیمت سیمان شما رشد سهام سیمانی رو بخصوص در اواسط فصل تابستان مشاده میکنید

ساعت 2 بعدظهر  تعداد رو 20 زدم  و بالاترین قیمت پول هم داشتم یعنی مشکل از کارگذاریه؟ ...

ساعت 2 بعدازظهر تایم بازار نیست

دارایکم تا دیروز هم صف فروش داشت میتونستین بخرین

نه من دیروزم زدم میگه امکان خرید دراین بازه زمانی وحود ندارد.پریروزم که کلا راه نمیداد 

ساعت 2 بعدازظهر تایم بازار نیست

خب رافزا زده بود ساعت 13 الی 17 

ساعت چن باید میزدم پس؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
میگم بیبن بین اینا   سکرد ساوه وتجارت قرن فولاد شگویا شتران شبصیر  کدومو رد کنم بره ...

😟😟؟؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سلام تو صف شتران نفر25هزارم هستم ب نظرتون بهم میرسه؟  

بستگی داره نفرات جلوتر از شما حجم قابل عرضه رو پرکرده باشن یا خیر