2777
2789
خزلی خواب آلود و کسلم بدنمم سردو گرم میشه اولین علایمم که گلو درد و تب و لرز بود ۷تیرشروع شد

منم الان حس خستگی و خواب دارم

تو اتاق تنها هم حوصلم سر میره

و اینک بویایی ندارم

ان شاء الله ک چیزی نیست خودتون تقویت کنید 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبختی تغذیم داغونه بچه هم شیر میدم بویایی من یک هفته ای برگشت

من اشتها ندارم ب زور میخورم 

پس خیلی مراقب خودتون باشه

از خداوند برای خودتون بچتون بهترینهارو میخوام

الهی تنتون همیشه سالم باشه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
من اشتها ندارم ب زور میخورم  پس خیلی مراقب خودتون باشه از خداوند برای خودتون بچتون بهترینهارو ...

منم تو اون دو هفته اشتهام صفر بود

میگم که تمام علایم رو داشتم

ممنونم بابت دعای خیرت

ان شاالله شما هم به زودی زود این دوران روپشت سر بزاری

منم تو اون دو هفته اشتهام صفر بود میگم که تمام علایم رو داشتم ممنونم بابت دعای خیرت ان شاال ...

ان شاء الله دیگ این علائم تجربه نکنید

خواهش میکنم

ان شاء الله توکل بخدا ❤

دکتر به من گفت ازمایش خون دقیقه نگران نباش ...چن روزه برادرت علائمش شروع شده ؟؟؟

توروخدا راست میگین؟؟؟اگه بدونین چ دلهره بدی دارم الان!!!!!!برادرم ۱هفته همینکه علائمش شروع شد حالش بد شد تست مخاط گرفتن ازش..ولی خواهرم همون ی شب بود ک دکتر احتمال داده حساسیت باشه ولی گفته باز تست خون بده ک داد و منفی بود

توروخدا راست میگین؟؟؟اگه بدونین چ دلهره بدی دارم الان!!!!!!برادرم ۱هفته همینکه علائمش شروع شد حالش ب ...

اره عزیزم منم میخوام تست بدم ولی چون از مخاط میترسم از یه نفر که کارش تو درمانگاه بود پرسیدم گفت دقیق بازم شک داشتم اینبار از خوده دکتر بیمارستان پرسیدم گفت تست اختصاصی خون واسه کرونا خیلی دقیقه ... این چیزی بود که دکتر بهم گفت ... نگران نباش عزیزم یه هفته پیش بوده اگه خواهرتم داشت باید تا الان علائمش شروع میشد 

اره عزیزم منم میخوام تست بدم ولی چون از مخاط میترسم از یه نفر که کارش تو درمانگاه بود پرسیدم گفت دقی ...

دکترم به مامانم گفته بود تست خون دقیقه ولی دیدم اینجا بچها گفتن ن شک کردم..امروزم خودم با تب کم بیدار شدم نمیدونم از استرس یا مبتلا شدم

دکترم به مامانم گفته بود تست خون دقیقه ولی دیدم اینجا بچها گفتن ن شک کردم..امروزم خودم با تب کم بیدا ...

نه بابا استرس داری ... من شوهرم تستش مثبت شد ولی خودم مبتلا نشدم ینی هیچ علائمی نداشتم با اینکه همش کنارش بودم و تبشو پایین میاوردم و سرشو ماساژ میدادم اخه سردرد خیلی بدی داشت ... من به خودم تلقین نکردم که اره منم میگیرم و فلان در عوض میگفتم باید قوی باشم اگه منم بیفتم هیشکی نیست بهمون کمک کنه با اینکه خیلی ضعیفم تا یه سرماخوردگی ساده میگرفتم سریع تا یه هفته میفتادم ... تلقین نکن وقتی تلقین میکنی بدنت فک میکنه واقعا الان تب داری و عکس العمل نشون میده !!! دیگه به این بیماری فکر نکن و خودتو مشغول کن ان شاالله هیچی نمیشه گلم ... 

نه بابا استرس داری ... من شوهرم تستش مثبت شد ولی خودم مبتلا نشدم ینی هیچ علائمی نداشتم با اینکه همش ...

دقیقا همینطوره از وقتی شنیدم مبتلان ک حدودا ۱هفته میشه کارم شده فقط گریه و استرس قلبمم تیر میکشید حتی

انشالله..میگم حس بویایی چند درصد از بین میره تو دوران ابتلا؟

من بو هیچی حس نمیکنم

دقیقا همینطوره از وقتی شنیدم مبتلان ک حدودا ۱هفته میشه کارم شده فقط گریه و استرس قلبمم تیر میکشید حت ...

از امروز به خودت تلقین که چیزیت نمیشه به خاطر نی نیتم شده قوی باش ☺💪