2777
2789
ازمایش خون در صورتی درست درمیاد ک از اولین علائم ها 10-12 روز گذشته باشه خب خداروشکر دیگ علائمی ندا ...

اخه بعد تست منفیش من اوردم پیش خودم گفتم گناه داره درگیر نشه حالا ک منفیه..خودم باردارم هم دلم واس اون میسوزه هم یهو الان ی ترسی افتاد ب جونم ک نکنه کاذب بوده استرس خیلی بدی دارم واسه هردومون!!برادرم تب و لرز داشت چند روز و کلا علائمش  بیشتر بود و بیشتر طول کشید ولی امروز رف دکتر چکش کردن بهش گفتن بهتری روبه بهبودی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم تست خون به تنهایی کاذب

در صورتی کاذبه ک توی موقع درست گرفته نشه

تست خون زمانی درسته

ک از اولین علائم 10-12 روز گذشته باشه اون موقعه درسته

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
نه بابا میگم اصلا اونجوری نیست زنگ زدیم اومدن خونه ازمون تست گرفتن

عزیزم ازپدرشوهرم سی تی ریه گرفتن گفتن کرونا داری .یعنی همون کافیه؟میشه گفت یعنی با سی تی کرونا مشخص میشه؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
عزیزم ازپدرشوهرم سی تی ریه گرفتن گفتن کرونا داری .یعنی همون کافیه؟میشه گفت یعنی با سی تی کرونا مشخص ...

نمیدونم گلم

ما تست خون و حلق و بینی دادیم

ولی میگن اینا مشکوک شد بعد ادم میره تست ریه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اخه بعد تست منفیش من اوردم پیش خودم گفتم گناه داره درگیر نشه حالا ک منفیه..خودم باردارم هم دلم واس ا ...

متوجه منظورتون و نگرانیتون هستم

من فقط ی روز گلودرد داشتم 

ی روزم تک سرفه زدم 

کاملا خوب شدم

بعد هفته بعد بویایی چشایی از دست دادم

از 8 تیر این اتفاقات برام افتاد

21ام ازمایش خون دادم مثبت شد

دیگ دکتر رفتم گفت نیاز ب هیچی نیس

اگر خیلی بدتر بودی بیا سی تی بگیریم

خواهرتون میگید دیگ علائم نداشته 

چون باردار هستید رعایت کنید با فاصله باشید بشقابش اینا جدا باشه

خصوصا سرویس میره دستگیر و شیرالات ضدعفونی کنید فقط محض احتیاط

ان شاء الله که چیزی نیست نگران نباشید

ولی اگر یه علائم دیگ داشت تست خون تکرار کنید 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
نمیدونم گلم ما تست خون و حلق و بینی دادیم ولی میگن اینا مشکوک شد بعد ادم میره تست ریه

خداروشکر مبتلا نشدید شما و اون نفرات ک گفتید؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
میگم که باید با پی سی ار با هم باشه به تنهایی قبول نیست

من 8 تیر حالت سرما خوردگی داشتم

یهو خوب شدم هفته بعد بویایی چشایی از دست دادم با گاهی سردرد

21 ام ازمایش خون دادم مثبت شد

دکتر ریه رفتم دارو بهم داده قرنطینه خونگی هستم

اگر درد قفسه سینه یا تنگی نفس داشتم باید برم سی تی والا لازم نیس

مرسی عزیزدلم

خواهش میکنم توکل بخدا ان شاء الله چیزی نیس نگران نباشید💖