_nil مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 374 عنوان خط جدید و شروع زندگی 86 بازدید | 5 پست من قبل ازدواجم خاستم خط جدید بگیرم دوستم گفت بیا خط منو بگیر بعد اینجا عضو بوده مثل اینکه بعد من زدم فراموشی رمز ، رمز برام اومد ی دونه هم تاپیک داشته میشه تاپیک اولو اخطار بزنین لطفا 1399/04/25 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرهادشیرین عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1904 بزنی فراموشی رمز به همین راحتی میده یعنی کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙋🏻♂️🤷♂️هرکه خود داندو خدای دلش ک چه دردیست در کجای دلش با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦♂️
_nil مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 374 بزنی فراموشی رمز به همین راحتی میده یعنی والا اس ام اس اومد می خای خودت تست کن دروغ ک نمی گم
فرهادشیرین عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1904 والا اس ام اس اومد می خای خودت تست کن دروغ ک نمی گم نگفتم دروغ میگی ولی چه چرته اینجا پس هر کسی میتونه با خطت وارد بشه کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙋🏻♂️🤷♂️هرکه خود داندو خدای دلش ک چه دردیست در کجای دلش با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦♂️
_nil مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 374 نگفتم دروغ میگی ولی چه چرته اینجا پس هر کسی میتونه با خطت وارد بشه خب خطت فقط تو گوشیه خودته دیگه
فرهادشیرین عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1904 نه الان من با خط دوستم اومدم فقط شماره اونو زدم کد اومد گوشیش ثبت نام کردم تمام رمزو زدم وارد شدم کاربر آقام🙋🏻♂️🤷♂️🙋🏻♂️🤷♂️هرکه خود داندو خدای دلش ک چه دردیست در کجای دلش با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦♂️