2777
2789
چ رنگی میشه 

ببین قهوه و حنا ی قهوه ای قشنگ میشه 

انگار قهوه ای و بادمجونی رو مخلوط میکنی اونجوری میشه من ک دوستم بارها گذاشته بود میدیدش خیلی خوشم میومد

خدایا همه رو به خواسته ای که الان داره ازقلبشون میگذره برسون🙏الهی امین😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام دادی؟ من شنیدم با دارچینم میشه

من مجردم مامانم نمیزاره 😂 فقط دیدم 

اره خیلی خوشگل میشه ب مو ام آسیب نمیزنه نرم میکن طبیعیه 

فقط ی کم باید ‌دکلره بریزی 

🤰-Medical 🌸Midwifery🌸pregnancy🤱جمله تاکیدی مثبت ک واسم اتفاق میوفته :زندگیم پر از عشق و ارامش و خیرو برکته خدایا شکرت 🧿🌸
من مجردم مامانم نمیزاره 😂 فقط دیدم  اره خیلی خوشگل میشه ب مو ام آسیب نمیزنه نرم میکن طبیعیه&n ...

این دکلره دمار مو  رو در میاره 

ته ته شیمیاییاست  

پس الکی اسم گیاهی روش گذاشتن 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
 این دکلره دمار مو  رو در میاره  ته ته شیمیاییاست     پس الکی اسم ...

خب دختر خوب قهوه چجور می‌خواد رنگ بده بعدم اون درجه ش کم و زیاد میکن دیگ 😂

🤰-Medical 🌸Midwifery🌸pregnancy🤱جمله تاکیدی مثبت ک واسم اتفاق میوفته :زندگیم پر از عشق و ارامش و خیرو برکته خدایا شکرت 🧿🌸
خب دختر خوب قهوه چجور می‌خواد رنگ بده بعدم اون درجه ش کم و زیاد میکن دیگ 😂

می دونم گلم 

منظورم این بود نمیشه اسم گیاهی روش گذاشت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2790
2778
2791
2779
2792