2777
2789

ولش کن دوس پسر چیه بده عیبه   

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

دلتنگی خب از علاقست

از خوبیه

دست شما نیست ک 

فرمون ماشین ک نیست:)

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این ادم درست نمیشه ازدواجم با یک ادم رفیق باز اشتباه محضه سر یک سالم به چدایی میرسه هی میای تاپیک میزنی که شوهرم رفیق بازه 

همه هم میگن مگه زمان دوستی نمدونستی ؟

شمام میگی چرا ولی فک میکردم بعد ازدواج درست میشه

چقد گوشت تلخ
بهش گیر نده  سعی کن باهات بهش خوش بگذره حالا من دنبال اینم یه کاری کنم ولم کنه 😂

چیکارمیکنی واقعا منوشوهرم قبلا عاشق هم بودیم بخاطریسری مشکلات خیلی باهم سردشدیم دلم میخوادمثل قبل بشیم نمیدونم چطوری 

تیکر تولد یکسالگی دخترم

عشقم بزا ی چیزی بگم بهت پسرا مثل همن همشووون بی وفا هسن به هیچ کدومشون نمیشه اعتماد کرد ، هرچقد هم عاشقت باشن دختر خوشگل تر و بهتر ببینن میرن با اون من از پسرا دلم پرههه😂من با یکی بودم ۳ سال باهم بودیم الان من ۱۷ سالمه ۳ سال با اون بودم بعد ۳ سال فهمیدم رفته با رفیق صمیمی من دوس شده با اینکه به من قول ازدواج داده بود منم افسردگی گرفتم و با کلی دارو و اینا تازه بهترم الان ۸ ماهه داغونم هرشب با گریه میخوابم☹☹

چیکارمیکنی واقعا منوشوهرم قبلا عاشق هم بودیم بخاطریسری مشکلات خیلی باهم سردشدیم دلم میخوادمثل قبل بش ...

من متاسفانه زبون نرمی دارم 

نمیتونم بد حرف بزنم .اونم ک عصبی میشه با زبون آرومش میکنم .ی طوری ک مجبور میشه با تموم غرورش ازم عذرخواهی کنه 

با هم برید پیاده روی 

گاهی لوس شو .بچع شو .دلبر شو .شیطون شو مثلا بگو سرم درد میکنه بوسم کن خوب شم قرص دیگه جواب نمیده .اینطوری

هرکاری ک میدونی نقطه ضعفشه 

ایشالا ک عشقتون هر روز گرم تر از روز قبل ♥️

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت 😪😴