2777
2789
عنوان

نفرین مادرم به من که براوده شددد +واقعیی

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 60 پست
مامان من همیشه به خواهرم میگه ایشالا تو ی کشور دیگه شوهر کنی که نبینیمت دیگه😐😂یعنی مییشه؟

آره

زیمباوه و زلاند نو و افغانستانم خارجن ولی😂😂

شوخی#  

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تایپیک نزدم که بگم الکیه یا راستکی  فقط گفتم بگید براتون دعا کنن

دوست عزیز حالا چرا اینقدر عصبانی؟؟

چشم میگیم دعا کنن.

مورد خاصی که نیست. معمولا همه پدر و مادرا برا بچه هاشون دعا میکنم.

من مامانم نفرین کرده بود که ایشاااللله ی بچه عییین خودت داشته باشی بس شلوغ بودم بچگی ...الان ی دختر دارم فقط ۴ ماهشه اما از سرو کولم بالا میره و زازله ایه ماشاالله 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
چه مادری😐

اين كه چيزي نيست مادري ميشناسم آرزو مرگ بچشو ميكنه قسم ميخوره ميگه به حق فلاني بري زير ماشين بميري دلم برا بچش ميسوزه

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

برو ازش عذر خداهی کن 

ما ی معلم داشتیم میگف ی فامیلامون خیلی وقتی بچه بود مامانشو اذیت کرد بعد مامانش گفت ایشالا بچه گیرت نیاد ی همچین چیزی و همینم تا اینک دختر رفت سر قبر مامان شاز حلالیت طلبید بچه دار شد

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
من مامانم نفرین کرده ایشاا... یه بچه بد غذا مثل خودت گیرت بیاد😬😱

من خودم بدغذا بشدت دوران کودکی

پسرم ماشاءالله بشدت خوش غذا

ولی نفرینم نکردن البته😅😅😅

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓