2777
2789
عنوان

عکس نزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 181 پست
وا بیکاره دیوانه خب الان که چی غیر اینکه حال مارو بهم بزنه دوتا عکس پشت هم چه کمکی بهش میکرد 😐😷

مریضه دیگ اینا مریض جنسین کمبود دارن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا گذاشتن عکس تو مجازی اشتباهه منم تاپیک زدم کسایی ک نمیدونن مطلع بشن

آره واقعا خیلی اشتباهه اون موقع تازه تو سایت اومده بودم

نمیدونستم 

همیشه عشقباشد ، همیشه برکت 🌹
تاپیک شوهرمو واگذار کردم به حضرت عباس  تو پر بازدیدا  صفحه 50

حذف کرده.

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
ن دوتا عکسارو کنار هم گذاشت مثلا عکس استارتر بالا بود عکس بی تربیتی کنارش پایین بود

باز خوبه من گفتم سرا رو عوض کرده اینجوری ابرو نمیموند ولی این کاری که کرده فقط حال کاربرا رو بهم زده 

چه بدبخت بيچاره هايي هستن اوني که اينکارو ميکنه خيلي بدبخته

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
وای هک😁

ای وای گفتی لایک نکن لایک کردم ببخشید😢😢❤❤

اره تازه کلیم نگرانم شده بود من داشتم از خنده زمینو گاز میگرفتم میگف نکنه دوستات باهات دشمنی دارن برا اونا فرستادی پخش کردن 😂😂😂😂

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
😐😐😐مخمون رید چقدمیگید اه.

میگیم ک همه مطلع بشن عکسشونو نزارن شاید بعضیا تازه واردن یه سنشون کمه ندونن شما بدن میاد نیا تو این تاپیکا😊😊

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
میگیم ک همه مطلع بشن عکسشونو نزارن شاید بعضیا تازه واردن یه سنشون کمه ندونن شما بدن میاد نیا تو این ...

خوب کردی عزیزم من امروز زد به سرم عکسمو بزارم   

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻