2777
2789
عنوان

عکس نزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌حوام تجربه خودم از عکس گذاشتنو بگم 

اقا منه خول ی بار با دوس پسرم دعوام شد اسکرینارو پست اول گذاشتم 

اون موقه پست اول میذاشتی می رفت جز پیشنهادای گوگل هر کی صفه گوگلو وا میکرد می تونست تاپیکو ببینه 

وای این دوس پسر منم رف اسکرین چتارو دید ترسیده بود فک کرده بود منو هک کردن 😂😂😂😂😂

خلاصه با ۱۰۰ تا دروغو دغل من پیچوندمو کاربریمم ترکوندم 

اینو گفتم برا خانومایی ک حتی عکس خونه می ذارن شاید ما ادمای غریبه خونه شما رو نبینیم و نشناسیم ولی خواهر شوهر مادر شوهر فامیلاتون ک می بینن و میشناسن بد تو تاپیکاتون کلی فوش دادین ب خانواده شوهرتون نکنید ب فکر آبروتون باشید حیفه بخدا 😔😢

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
یکی ترکید یکی هم قفل کرده

اونی که قفله عکس داره؟

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
اسم کاربریش اره ولی مطمعنم یه مرتیکه مریض بود

بعید نیست

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

می‌حوام تجربه خودم از عکس گذاشتنو بگم  اقا منه خول ی بار با دوس پسرم دعوام شد اسکرینارو پست او ...

کاملا موافقم خود منم تمام تاپیکام در مورد بارداریه چون حوصله دردسر بحث تو زندگیمو ندارم خوشمم نمیاد راجبه زندگی شخصیم تاپیک بزنم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍